sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

YAZ AKÞAMLARI ‘YAZ DOSTUM KONSERLERÝ’ ÝLE ÞENLENÝYOR

  •  29 Temmuz 2023 Cumartesi 09:39

Mersin Büyükþehir Belediyesi’nin ‘Yaz Dostum Konserleri’, bu yaz da kentin her yerinde vatandaþlara müzik þöleni sunuyor

Mersin Büyükþehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Dairesi koordinesinde düzenlenen ‘Yaz Dostum Konserleri’, bu yaz da tüm kentte vatandaþlara müzik ziyafeti yaþatýyor. Kültür sanat etkinliklerini kent merkezinden ilçelere taþýyan Büyükþehir Belediyesi, bu kapsamda Tarsus’tan Anamur’a kadar pek çok ilçede konser düzenlemeyi sürdürüyor.

Büyükþehir Belediyesi Pop Orkestrasý ile Türk Müziði Orkestrasý’nýn sahne aldýðý konserlerde birbirinden güzel parçalara eþlik eden vatandaþlar, yaz akþamlarýný dolu dolu geçiriyor. Her yaþtan vatandaþýn eðlendiði konserlerde orkestranýn muhteþem performansý, katýlýmcýlardan tam not alýyor.

Konserlerin ilk duraðý Mut ilçesi olurken; sýrasýyla Silifke, Bozyazý, Anamur, Aydýncýk, Tarsus ve Gülnar ilçelerinde konser veren sanat ekibi, þehir merkezinde ise Sayapark AVM ile Forum AVM Sanatçýlar Meydaný’nda vatandaþlarla bir araya geldi. Yaz Dostum Konserleri kapsamýnda Batuhan Þaraplý ise, Erdemli ilçesine baðlý Tömük Mahallesi Flamingo 4 Sahil Sitesi önünde sahne aldý.

Pop Orkestrasý ayrýca ‘Yaz Dostum Konserleri’ kapsamýnda, Tarsus’ta Altaylýlar Mahallesi Ötüken Vadi Park’ta da sahne aldý. Piknik sandalyelerini alarak konser alanýna gelen vatandaþlar, yaz akþamýnda eðlenceli anlar yaþadýlar. Sahne önünde oldukça heyecanlý gözüken gençler, çalýnan müziklere eþlik ederken, bol bol da dans etti.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.