sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

SINAVLARA HAZIRLANAN ÖÐRENCÝLER MERKEZ KÜTÜPHANE’NÝN MÜDAVÝMÝ OLDU

  •  29 Temmuz 2023 Cumartesi 09:19

Mersin Büyükþehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Dairesi bünyesinde Kongre ve Sergi Sarayý’nda hizmet veren Merkez Kütüphane, yaz aylarýnda da öðrencilerin uðrak noktasý oluyor.

Yýl boyu haftanýn 7 günü sabah 8.00 akþam 20.00 saatleri arasýnda açýk olan kütüphanede çay, kahve ve internet hizmetleri de ücretsiz sunuluyor.

MERSÝN / (FOTOÐRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ)

Mersin Büyükþehir Belediyesi, öðrenci dostu uygulamalarý ve hizmetleriyle öðrencilerin maddi ve manevi her anlamda yanýnda olmaya devam ediyor. Büyükþehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Dairesi bünyesinde hizmet veren Merkez Kütüphane, yaz aylarýnda da öðrencilerin uðrak noktasý oluyor. Öðrencilere ev sahipliði yapan kütüphanede çay, kahve, ve internet hizmetleri de ücretsiz sunuluyor.

Merkez Kütüphane’nin kapýsý her gün 12 saat açýk

Büyükþehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayý’nda hizmet veren Merkez Kütüphane, haftanýn 7 günü sabah 8.00 akþam 20.00 saatleri arasýnda kapýsýný açýk tutuyor. Evde çalýþma ortamý verimli olmayan ya da yeterli motivasyonu saðlayamayan öðrenciler, kütüphane ortamýnda bir arada olmanýn verdiði motivasyonla ders çalýþýyor. Vatandaþlar da üye olarak 15 gün süre ile Merkez Kütüphane’den kitap alabiliyor. Kütüphanede ayrýca, Büyükþehir’in branþ öðretmenleri öðrencilerin sorularýný yanýtlýyor.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.