sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ BELEDÝYESÝ, ESENLÝ ÜZÜM ÞENLÝÐÝNE HAZIR

  •  28 Temmuz 2023 Cuma 09:42

Mersin Akdeniz Belediyesinin, ilkini geçen yýl düzenlediði, yerel, ulusal ve uluslararasý ölçekte büyük ilgi çeken Esenli Üzüm Festivali’nin 2’ncisi, bu hafta sonu gerçekleþecek. Baþkan Gültak, 30 Temmuz Pazar günü Esenli Mahalle Meydaný’nda organize edilecek üzüm þenliðinin baþlama saatinin 16.00 olduðunu hatýrlatarak, tüm Mersinlileri davet etti.

Akdeniz Belediyesinin, Esenli ve civar bölgelerdeki üreticilerin de katýlýmý ve desteðiyle birlikte, geçen yýl Mersin’de ilk kez düzenlediði “Esenli Üzüm Þenliði” yüzlerce üreticinin yaný sýra tarým sektörünün birçok önemli temsilcisini bir araya getirmiþti. Farklý il ve ilçelerden gelen binlerce vatandaþýn katýlýmýyla gerçekleþen þenlikte üreticiler, yetiþtirdikleri üzümleri tanýtma, böylelikle yerel ve ulusal pazarda güçlenme imkaný elde etmiþti.

Esenli Üzüm Þenliði’nin ikincisi, bu yýl ayný coþku ve heyecanla yeniden gerçekleþecek. Esenli Köy Meydaný’nda 30 Temmuz Pazar günü saat 16.00’da baþlayacak olan þenlikte en iyi üzüm yarýþmalarý, müzik dinletileri, çocuk eðlence alanlarý, daha pek çok eðlenceli aktivite ile lezzet eðlenceyle buluþacak. Þenliðin ilerleyen saatlerinde coþku, Ayþe Dinçer konseri ile daha da yükselecek.

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, pazar günü ikincisi düzenlenecek olan Esenli Üzüm Þenliði’ne tüm Mersinlileri ve çevre illerde yaþayan vatandaþlarý davet etti.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.