sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

USTA OYUNCU TANJU TUNCEL HAYATINI KAYBETTÝ

  •  15 Temmuz 2023 Cumartesi 14:02

Sayýsýz dizi ve film projesinde yer alan usta oyuncu Tanju Tuncel, 83 yaþýnda hayatýný kaybetti. Usta ismin ölüm nedeni ise henüz bilinmiyor.

Geniþ Aile, Dadý, Eyvah Eyvah gibi çok sayýda projede rol alan baþarýlý oyuncu Tanju Tuncel yaþamýný yitirdi. 83 yaþýnda hayata veda eden usta oyuncunun ölüm nedeni ise henüz bilinmiyor.

“YAÞADIÐINIZ HER NEFESÝN KIYMETÝNÝ BÝLÝN”
Huzurevinde yaþayan usta tiyatrocu geçtiðimiz haftalarda çektirdiði bir videoda “Burada çok mutluyum ama ne olursa olsun hepinizi arýyorum. Arada arkadaþlar geldiði zaman hepinizle irtibat kurmuþ gibi oluyorum. Hepinizi çok seviyorum çocuklar. Yaþadýðýnýz her nefesin kýymetini bilin” demiþti.

TANJU TUNCEL KÝMDÝR?
1940 yýlýnda Adana’da dünyaya gelen Tanju Tuncel, Akhisar Ortaokulu, Erenköy Kýz Lisesi’nin ardýndan Ýstanbul Devlet Konservatuvarý Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Tiyatroya Gençlik Tiyatrosu’nda baþladý, Ýstanbul Þehir Tiyatrosu’ndan emekli oldu. Meslektaþý Necdet Yakýn’la kýsa süreli bir evlilik yaþadý. ‘Þaþýfelek Çýkmazý’, ‘Geniþ Aile’, ‘Ruhsar’, ‘Sýdýka’ gibi dizilerde; ‘Duruþma’, ‘Eyvah Eyvah’ ve ‘Beyaz Melek 2 gibi filmlerde rol aldý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE TRAKTÖR ÞARAMPOLE DEVRÝLDÝ: 1 ÖLÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ERKEK BASKET TAKIMI YARI FÝNAL’DE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.