sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÜRETÝCÝ KADINLARDAN DEPREMZEDE KADINLARA BÜYÜK DESTEK

  •  15 Haziran 2023 Perþembe 11:57

Mersin Kent Konseyinin organizasyonu ve Mersinden Kadýn Kooperatifi ile Giriþimci Ýþ Kadýnlarý Derneðinin iþbirliðinde, deprem bölgesindeki kadýnlar için kýyafet dikimi gerçekleþtirildi.

Mersin Kent Konseyinin birleþtirici organizasyonu ve Mersinden Kadýn Kooperatifi ile Giriþimci Ýþ Kadýnlarý Derneðinin (GÝÞKAD) iþbirliðinde, deprem bölgesindeki kadýnlara destek olmak amacýyla örnek bir projeye imza atýldý. Mersinli ve depremzede gönüllü kadýnlar, Kent Konseyinin organizasyonu ve Mersinden Kadýn Kooperatifi ile Giriþimci Ýþ Kadýnlarý Derneði iþbirliðinde hayata geçirilen proje çerçevesinde, deprem bölgesindeki kadýnlar için bir araya geldi. Mersinden Kadýn Kooperatifinin Üretim Atölyesinde bir araya gelen kadýnlar, dikiþ tezgahlarýnýn baþýna geçerek deprem bölgesindeki kadýnlar için kýyafet üretti.

Mersinli ve deprem bölgesinden Mersin'e gelen gönüllü kadýnlar tarafýndan üretimi yapýlan yüzlerce kýyafet, deprem bölgesindeki kadýnlara ulaþtýrýldý. Mersin Kent Konseyi, Mersinden Kadýn Kooperatifi ve Giriþimci Ýþ Kadýnlarý Derneði tarafýndan gösterilen dayanýþma örneði, deprem bölgesindeki kadýnlar için devam edecek.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE TRAKTÖR ÞARAMPOLE DEVRÝLDÝ: 1 ÖLÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ERKEK BASKET TAKIMI YARI FÝNAL’DE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.