sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ’DE YAZ SPOR OKULLARI KURSLARI BAÞLIYOR

  •  13 Haziran 2023 Salý 09:54

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Müdürlüðüne baðlý Akdeniz Belediye Spor Kulübü bünyesinde 7-12 yaþ arasýndaki çocuklar için açtýðý yaz spor okullarý baþlýyor.

Sporun ve sporcunun dostu Akdeniz Belediyesi, geleceðin yeteneklerini keþfedip onlara daha saðlýklý bir yaþam ve güzel bir gelecek hazýrlýyor. Çocuklarýn hem sahip olduklarý yetenekleri geliþtirmek, hem de gizli kalmýþ yönlerini ortaya çýkarmak üzere Akdeniz Belediyesinin düzenlediði yaz spor okullarý baþlýyor. Tatilini en verimli þekilde geçirmek isteyen 2011 ile 2016 arasý doðumlu (7-12 yaþ) Akdenizli çocuklar, yaz boyunca futbol, basketbol, tenis, jimnastik, Kick Boks ve Muay Thai kurslarýna katýlabileceði bildirildi.

"Sokaðýn risklerinden uzak tutmak için çocuklarýmýzý yaz okuluna gönderelim"

Akdeniz'in, artýk sporun da merkezi olduðunun altýný çizen Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak da yaptýðý açýklama ile velilere seslendi. Hem saðlýklý bir yaþam hem de sporda baþarýlý bir gelecek için çocuklarýný yaz spor okuluna göndermeleri çaðrýsýnda bulunan Baþkan Gültak, "Sporun herhangi bir dalý ile uðraþan çocuklarýn, eðitim ve sosyal hayatlarýnýn da baþarýlarla dolu olduðu unutulmamalýdýr. Bu anlamda, ücretsiz yaz spor okullarýmýz yeni yeteneklerini bekliyor. Çocuklarýmýzý sokaðýn risklerinden uzak tutmak, onlara daha güzel ve saðlýklý bir gelecek hazýrlamak istiyorsak, sevdikleri ve yetenekli olduklarý spor dallarýna onlarý kazandýralým" diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE TRAKTÖR ÞARAMPOLE DEVRÝLDÝ: 1 ÖLÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ERKEK BASKET TAKIMI YARI FÝNAL’DE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.