sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÖZEL GEREKSÝNÝMLÝ BÝREYLER ’YAZA MERHABA’ ETKÝNLÝÐÝNDE BULUÞTU

  •  12 Haziran 2023 Pazartesi 13:45

Mersin Büyükþehir Belediyesine baðlý Engelsiz Yaþam Merkezi bünyesindeki Mola Evi öðretmenleri, özel gereksinimli bireyler ve aileleri ile birlikte ’yaza merhaba’ etkinliði gerçekleþtirdi.

Davultepe 100. Yýl Plajýnda gerçekleþen etkinliðe aileleri ile birlikte katýlan özel gereksinimli bireyler, güzel havanýn tadýný doyasýya çýkardý. Öðretmenlerin gözetiminde ýsýnma hareketleri yapýp oyunlar oynayan özel gereksinimli bireyler, ailelerinin yapmýþ olduðu yemeklerden de yedi. Öðretmenlerin ve velilerin getirdiði ikramlýklarla birlikte ziyafete dönen piknikte, yemeðin ardýndan halaylar çekilerek, oyun havalarý oynandý.

“Havalarýn güzelleþmesiyle doðaya karýþýp, temiz hava almak istedik”

Yapýlan etkinliklerin, öncelikle çocuklarýn eðlenmesi ve deþarj olmasý üzerine planlandýðýný söyleyen Mola Evi öðretmenlerinden Fatma Esra Özdal, “Mola Evi'nden yararlanan öðrencilerimize kendi sistemimizden ulaþarak, belirli zamanlarda onlarýn uygunluklarýna göre etkinlikler düzenliyoruz. Etkinliklerimiz boyunca çocuklarýmýzla oyunlar oynuyor, spor aktiviteleri yapýp, onlarýn mutlu olacaðý müzikler açýyoruz. Havanýn da güzelleþmesiyle birlikte hem velilerimiz hem de çocuklarýmýzla doðaya karýþýp, temiz hava almak istedik” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE TRAKTÖR ÞARAMPOLE DEVRÝLDÝ: 1 ÖLÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ERKEK BASKET TAKIMI YARI FÝNAL’DE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.