sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

EVDE SAÐLIK VE BAKIM BÝRÝMÝ UMUT OLMAYA DEVAM EDÝYOR

  •  12 Haziran 2023 Pazartesi 10:35

Mersin’de geçirdiði koronavirüsün ardýndan kas güçsüzlüðü nedeniyle yataða baðýmlý hale gelen 81 yaþýndaki Yusuf Akýn’ýn, Mersin Büyükþehir Belediyesinin fizyoterapi hizmeti sayesinde yeniden ayaklarýnýn üzerinde durmaya baþladýðý bildirildi.

Büyükþehir Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Saðlýk Ýþleri Dairesine baðlý Evde Saðlýk ve Bakým Birimi, verdiði hizmetlerle her gün yeni bir hastaya umut oluyor. O hastalardan biri de geçirdiði koronavirüsün ardýndan kas güçsüzlüðü nedeniyle yataða baðýmlý hale gelen 81 yaþýndaki Yusuf Akýn. 2022 yýlýnda geçirdiði koronavirüs ve zona rahatsýzlýðýnýn ardýndan kaslarý güçsüzleþen, hareket kabiliyeti durma noktasýna gelerek yataða baðýmlý hale gelen Yusuf Akýn, Mersin Büyükþehir Belediyesinin fizyoterapi hizmeti sayesinde ayaða kalkarak, yeniden baðýmsýzlýðýný kazandý.

Saðlýk Ýþleri Dairesi bünyesindeki Evde Saðlýk ve Bakým Birimi ekibinin 30 seans süren fizyoterapi tedavi sürecinin ardýndan ayaða kalkan Akýn, artýk desteksiz yürüyebiliyor ve her iþini kendisi hallediyor. Yataða baðýmlý bir durumdan, Kurban Bayramý için kurbanlýk bakmaya gidecek kadar saðlýðýna kavuþan Akýn, yeniden ayaða kalkmasýný saðlayan Büyükþehir Belediyesine minnettar olduðunu söyledi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE TRAKTÖR ÞARAMPOLE DEVRÝLDÝ: 1 ÖLÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ERKEK BASKET TAKIMI YARI FÝNAL’DE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.