sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ’DE ÇEVRE TEMÝZLÝÐÝ BU KEZ ÇOCUKLARLA YAPILDI

  •  8 Haziran 2023 Perþembe 13:52

Akdeniz Belediyesinin ’5-11 Haziran Çevre Haftasý’ dolayýsýyla düzenlediði etkinlikler çerçevesinde, ilçe genelindeki ilkokullarda eþ zamanlý bir þekilde öðrenciler, okullarýnýn avlusu, bahçesi ve civar sokaklarý temizledi.

Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüðü ile Akdeniz Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü ortaklýðýnda, '5 Haziran Dünya Çevre Günü' çerçevesinde gerçekleþen etkinlik öncesi çocuklara, maske ve eldiven daðýtýldý. Ardýndan yüzlerce çocuk, neþe içerisinde okullarýnýn avlusu, bahçesi, civar sokaklar ile kaldýrýmlarda gördükleri atýklarý toplayýp poþetlere doldurdu.

5-11 Haziran Çevre Haftasý çerçevesinde gerçekleþen ve öðretmenlerin de katýldýðý etkinlikler dizisinde, ilkokul çaðýndaki binlerce çocuða, temiz, saðlýklý ve düzenli bir çevrede yaþamanýn önemi ve gerekliliði konusunda farkýndalýk oluþturmak hedefleniyor. Öte yandan hafta dolayýsýyla, Akdeniz Belediyesi'ne baðlý birimlerin temiz ve saðlýklý çevre hakkýnýn korunmasý ve sürdürülmesi maksadýyla etkinliklerine devam edeceði belirtildi. Bu maksatla, tüm dünyada nesli koruma altýnda olan deniz kaplumbaðalarýnýn yumurtlama bölgesi de olan Adanalýoðlu ve Kazanlý sahillerinde, 8 Haziran Perþembe günü kalabalýk bir katýlýmla temizlik faaliyetinin de gerçekleþtirileceði kaydedildi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
VALÝ PEHLÝVAN:" KAZALARIN YÜZDE 95’Ý ÝNSAN KAYNAKLI HATALARDAN OLUYOR"
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
MÝLLÝ BOCCE SPORCUSU, ÞAMPÝYONA ÖNCESÝ HEYECANINI BAÞKAN YILDIZ ÝLE PAYLAÞTI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.