sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝNE 100 ÝTFAÝYE ERÝ ALINDI

  •  3 Haziran 2023 Cumartesi 11:25

Mersin Büyükþehir Belediyesinin Ýtfaiye Daire Baþkanlýðý’nda görevlendirilmek üzere alýmýný gerçekleþtirdiði 100 itfaiye erinin görev yeri daðýlýmlarý yapýldý.

Mersin Büyükþehir Belediyesinin Ýtfaiye Daire Baþkanlýðý'nda görevlendirilmek üzere alýmýný gerçekleþtirdiði 100 itfaiye erinin görev yeri daðýlýmlarý yapýldý. Baþarýlý 100 itfaiye eri, Tarsus'tan Anamur'a kadar tercih yaptýklarý 17 itfaiye grup amirliðine baðlý 16 istasyonda görev yapacaðý bildirildi.

Yazýlý sýnavýn ardýndan, parkurdaki uygulamalý sýnavlarda ter döken itfaiye eri adaylarý, emeklerinin karþýlýðýný aldý. Baþarýlý 100 itfaiye eri, Tarsus'tan Anamur'a kadar tercih yaptýklarý 17 itfaiye grup amirliðine baðlý 16 istasyonda görev yapacak.

Mersin Büyükþehir Belediyesi olarak 282 itfaiye eri alýmý için müracaat ettiklerini, Çevre, Þehircilik ve Ýklim Deðiþikliði Bakanlýðý tarafýndan þimdilik 100 itfaiye eri alýmýna izin verildiðini ifade eden Mersin Büyükþehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok, “Uzun yýllardan bu yana mülakat yapýlmadan, sadece KPSS puaný, yazýlý ve uygulama puanýyla þeffaf bir þekilde 100 itfaiye eri alýmýný gerçekleþtirdik. Güvenlik, arþiv araþtýrma ve soruþturmalarý bittikten sonra da bugün en baþarýlýdan baþlayarak, ihtiyacýmýz olan müfrezelerimize kendi isteklerine göre daðýlýmlarýný yaptýk. Bunda idarenin herhangi bir dahili olmadý. Sadece gelmeyen iki arkadaþýmýzýn daðýlýmýný idare olarak biz yapacaðýz. Sanýyorum þu anda arkadaþlarýn hepsi mutludur. Ýtfaiyemize ciddi katký vereceklerini düþünüyoruz. Çünkü müracaatlar içerisinden en baþarýlý olanlarý seçtiðimizi biliyoruz. Ben onlara þimdiden hayýrlý uðurlu olsun diyorum” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
ÝÞ MAKÝNESÝNÝN ALTINDA KALAN OPERATÖR TOPRAÐA VERÝLDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÖZCAN KIZILTAN ÝLE YOLLAR AYRILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.