sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR’DA ÞÝÝR VE KOMPOZÝSYON YARIÞMASINDA ÖDÜLLER SAHÝPLERÝNÝ BULDU

  •  27 Mayýs 2023 Cumartesi 13:53

Mersin Gençlik Eðitim ve Kültür Vakfý (MEGEV) ile Mersin Aydýn Düþünce Derneði (MADÜM) öncülüðünde, Toroslar Kaymakamlýðý, Toroslar Belediyesi ve Toroslar Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü iþbirliðiyle düzenlenen ’Þiir Yazma’ ve ’Kompozisyon Yarýþmasý’ sona erdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramý ile 19 Mayýs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramý çerçevesinde Toroslar ilçesindeki ilkokul ve ortaokul öðrencileri arasýnda yapýlan yarýþmada dereceye giren öðrencilere ödülleri verildi. Öðrencilerin yoðun ilgi gösterdiði yarýþmanýn ödül töreni, Yunus Emre Kültür Merkezinde yapýldý. Vatan ve millet sevgisini satýrlara döken çocuklarýn ve gençlerin milli ve manevi duygularla yazdýðý þiir ve kompozisyonlar büyük alkýþ aldý.

Törende konuþan MEGEV ve MADÜM Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Nihat Yýlmaz, yarýþmaya katký sunan Toroslar Kaymakamlýðýna, Toroslar Belediye Baþkanlýðýna ve Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðüne teþekkür ederek, vakfýn amacý hakkýnda bilgiler verdi. 'Toroslar'daki çocuklarýmýza borcumuz var' sloganýyla çalýþmalar yürüttüklerini kaydeden Vakýf Baþkaný Yýlmaz, “Vakfýmýz; okuyan, düþünen, sorgulayan, cumhuriyete ve manevi deðerlerine baðlý aydýn insanlarla dayanýþma yapmak, bayrak nesil yetiþtirmektir. Çocuklarýmýza ve gençlerimize burs temin etmek, yurt ve okul açmaktýr. Bu çalýþmalarý, ayný heyecanla sürdüreceðiz” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
VALÝ PEHLÝVAN:" KAZALARIN YÜZDE 95’Ý ÝNSAN KAYNAKLI HATALARDAN OLUYOR"
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
MÝLLÝ BOCCE SPORCUSU, ÞAMPÝYONA ÖNCESÝ HEYECANINI BAÞKAN YILDIZ ÝLE PAYLAÞTI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.