sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ENKAZ ALTINDA DÜNYAYA GELEN ÝKÝZLER 96 GÜN SONRA AÝLESÝNE KAVUÞTU

  •  13 Mayýs 2023 Cumartesi 14:04

Kahramanmaraþ merkezli depremlerde Hatay’da enkaz altýnda dünyaya gelen, ardýndan Mersin’e getirilen ikiz bebekler Öykü ve Ömür Esra, DNA testlerinin ardýndan 96 gün sonra annesine kavuþtu.

Kahramanmaraþ merkezli depremlerde Hatay'da enkaz altýnda dünyaya gelen, ardýndan Mersin'e getirilen ikiz bebekler Öykü ve Ömür Esra, DNA testlerinin ardýndan 96 gün sonra annesine kavuþtu. Çocuklarýný kucaðýna alarak uzun süre sevip okþayan anne, büyük mutluluk yaþadý.

Kahramanmaraþ merkezli depremlerde binlerce insan hayatýný kaybederken, çok sayýda vatandaþ da enkaz altýnda kaldý. Hatay'da yaþayan Seher Güzel de depremde çocuklarýný yýkýlan evlerinin enkazýnda dünyaya getirdi. Ekipler tarafýndan enkazdan çýkarýlan Seher Güzel Hatay'da tedavi altýna alýnýrken, bebekleri ise Mersin Þehir Hastanesine getirildi. 96 gündür çocuklarýný arayan anne, Mersin'den gelen haberle sevindi. Bebeklerinin Davultepe Çocuk Evleri Sitesi'nde olduðunu öðrenen anne, dün Mersin'e gelerek DNA testi yaptýrdý. Yapýlan test sonucunda aileye ait olduðu belirlenen bebekler, bugün teslim edildi. 96 gün sonra çocuklarýný kucaðýna almanýn mutluluðunu yaþayan anne, uzun süre bebeklerini sevdi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.