sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN ÞEHÝR TÝYATROSU, YENÝ OYUNU ’KAMYON’UN PRÖMÝYERÝNÝ YAPTI

  •  13 Mayýs 2023 Cumartesi 14:02

Mersin Büyükþehir Belediyesi Þehir Tiyatrosu’nun 2022-2023 sezonundaki yeni oyunlarýndan biri olan ‘Kamyon’, Mezitli Kültür Merkezi’nde yapýlan prömiyerde seyirciyle buluþtu.

Kamyonlarý bozulunca ýssýz bir yolda kalan 4 kiþi ve bekledikleri tamircinin üzerine kurulan oyun, toplumun belirli kesimlerinin çalýþma þartlarýný ve zorlu hayat mücadelesini konu ediyor. Seyircilerin yoðun ilgi gösterdiði oyunun biletleri günler öncesinden tükenirken, izlemeye gelen tiyatroseverler oyuna, oyuncularýn performansý ile sahne ve dekor tasarýmýna tam not verdi. Memet Baydur'un yazdýðý ‘Kamyon' isimli eser, Necati Kutlu'nun yönetmenliðinde sahnelendi. Tamer Çelik'in Dramaturg olarak üstlendiði oyunun dekor kostüm tasarýmýný Alev Tol, ýþýk tasarýmýný Salim Yücel, müziklerini de Ömür Çil ve Emrah Oðuz yaptý.

Mersin Büyükþehir Belediyesi Þehir Tiyatrosu Sanat Yönetmeni Hülya Savaþ oyun hakkýnda bilgi vererek, “Memet Baydur, Türk tiyatrosunun çok önemli yazarlarýndan biridir. O'nun çok sevilen ve çok tercih edilen bir oyunu olan Kamyon'u sahneledik. Gayet güzel bir çalýþma oldu. Seyircimiz de oyunu çok sevdi” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ’TURUNÇGÝL ÇALIÞTAYI’ DÜZENLENDÝ
TABELADAKÝ RAKAM DEÐÝÞTÝ! BENZÝNE 1 LÝRA 37 KURUÞ, MOTORÝNE ÝSE 1 LÝRA 24 KURUÞ ÝNDÝRÝM GELDÝ
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
MÝLLÝ BOCCE SPORCUSU, ÞAMPÝYONA ÖNCESÝ HEYECANINI BAÞKAN YILDIZ ÝLE PAYLAÞTI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.