sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE KAN DONDURAN CÝNAYET

  •  10 Mayýs 2023 Çarþamba 10:56

Mersin’de oturduklarý apartmanýn terasýnýn kullanýmý konusunda anlaþamadýklarý iddia edilen komþularýn kavgasý kanlý bitti.

Mersin'de oturduklarý apartmanýn terasýnýn kullanýmý konusunda anlaþamadýklarý iddia edilen komþularýn kavgasý kanlý bitti. Çýkan son tartýþmada yanýnda getirdiði silahla 55 yaþýndaki Hüseyin Altuntaþ'ý sokak ortasýnda kafasýndan vurarak öldüren Yusuf S. kayýplara karýþtý. Acýlý aile katil zanlýsýnýn bulunmasýný isterken, polis ekipleri þüpheliyi yakalamak için çalýþmalarýný sürdürüyor. Öte yandan, Altuntaþ'ýn vurulma aný ise cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre olay, 23 Nisan günü Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Camiþerif Mahallesi'nde meydana geldi. Ýddiaya göre yaklaþýk 6 aydýr oturduklarý apartmanýn terasýnýn kullanýmý konusunda aralarýnda anlaþmazlýk bulunan Hüseyin Altuntaþ ile Yusuf S., 23 Nisan Pazar günü bir kez daha karþý karþýya geldi. Evine dönen komþusu Hüseyin Altuntaþ'ý apartmanýn önünde durduran Yusuf S., yanýnda getirdiði silahla önce tehdit etmeye baþladý. Bir süre tartýþan ikili, daha sona itiþmeye baþladý. Altuntaþ, uzun süre þüpheliden kurtulmaya çalýþýrken, boðuþma sýrasýnda kafasýndan vurularak hayatýný kaybetti. Olayýn ardýndan bölgeden kaçan zanlý kayýplara karýþýrken, polis ekipleri þüpheliyi yakalamak için çalýþma baþlattý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.