sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ BELEDÝYESÝ YENÝ YOL AÇMA, ASFALT SERÝMÝ VE KALDIRIM YENÝLEME ÇALIÞMALARINA HIZ VERDÝ

  •  12 Nisan 2023 Çarþamba 10:14

Akdeniz Belediyesi, uzak yakýn demeden ihtiyaç duyan her mahallede yeni imarlý yol açma, asfalt serimi ve yama, kaldýrým, kilit taþý ve karo yenileme çalýþmalarýna hýz verdi. Akdeniz’i deðiþtiren ve vatandaþlarýn yaþamýný kolaylaþtýran hizmetler, hazýrlanan plan ve program kapsamýnda aralýksýz devam edecek.

Akdeniz Belediyesi Fen Ýþleri Müdürlüðü ekipleri, gerek sahada yaptýklarý tespitler, gerekse muhtarlar ve vatandaþlardan gelen talepler üzerine merkez ve kýrsal ayýrýmý yapmadan ihtiyaç duyan her mahalleye hizmet sunuyor. Bir yandan ilçeyi deðiþtiren hizmetler, ilçe sakini vatandaþlarýn gündelik yaþamýný da kolaylaþtýrýyor. 

Yeþilçimen Mahallesi’nde yeni imar yolu açýlýyor

Yeþilçimen Mahallesi sýnýrlarý içinde, Týrmýl Sanayi Sitesi kuzeyinde yeni imarlý yol açma çalýþmasý baþlatan ekipler, iþ makineleri yardýmýyla önce yumuþak zemin ham topraðý alýp yerine dolgu malzemesi serdi. Ardýndan da bypass serimi yaptý ve dolgu sýkýþtýrma çalýþmasý yaptý.

Tamamlandýðýnda özellikle bölgede faaliyet gösteren sanayiciler ile üreticilerin her türlü nakliye büyük kolaylýk saðlayacak yeni yol yüzlerce metre uzunluðunda ve 7 metre geniþliðinde olacak. Ayrýca buradan çýkan kýrmýzý toprak da Park Bahçeler Müdürlüðü’nce yeni parklarda deðerlendiriliyor.

Asfalt yama, kilit taþý, kaldýrým ve karo yenileme çalýþmalarý

Fen Ýþleri Müdürlüðü’ne baðlý ekipler, merkez kýrsal ayýrýmý yapmadan mahallelerde asfalt kaplama ve yama, kaldýrým, kilit taþý, bordür ve karo yenileme çalýþmalarý da gerçekleþtiriyor. Hazýrladýklarý plan ve program kapsamýnda hareket eden ekipler; Adanalýoðlu Limonlu Mahallesi, Huzurkent Bahþiþ Mahallesi, Yeni Mahalle, Müfide Ýlhan, Karaduvar, Siteler, Güneþ, Hal, Nusratiye, Ýhsaniye, Hamidiye, Mesudiye, Mahmudiye ve Þevket Sümer mahallelerinin ihtiyaç duyan sokak ve kaldýrýmlarýnda asfalt serimi ve yama, kilit taþý ve karo yenileme çalýþmalarý gerçekleþtirdi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE 37 EKÝPLE EÞ ZAMANLI ASAYÝÞ UYGULAMASI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL GÝTTÝ, ÇBK MERSÝN GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.