sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KENT ORKESTRASI BANDOSUNDAN ’ÇOCUK ÞARKILARI’ ETKÝNLÝÐÝ

  •  12 Nisan 2023 Çarþamba 10:00

Mersin Büyükþehir Belediyesi Kent Orkestrasý,‘Çocuk Þarkýlarý’ etkinliðinde minikler ve ailelerine keyifli anlar yaþattý.

Mersin Büyükþehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Daire Baþkanlýðý bünyesindeki Kent Orkestrasý Bandosu, düzenlediði mini konserle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramý coþkusunu baþlattý. Kültür Park içerisinde yer alan Amfi Tiyatro'da gerçekleþen 'Çocuk Þarkýlarý' etkinliðinde çocuklar, bando tarafýndan çalýnan þarkýlara anne-babalarý ile dans ederek eþlik etti. Kent Orkestrasý Bando Þefi Ali Özgen Erkoç, 23 Nisan haftasýndan dolayý çocuklara erkenden böyle bir eðlence, böyle bir müzikal þenlik vermeyi planladýklarýný belirterek, "Etkinliklerimiz 23 Nisan haftasý boyunca ve sonrasýnda da devam edecek" dedi.

Deprem bölgesinden kentimize gelen misafir çocuklara da etkinlikler düzenleneceðini belirten Erkoç, "Þu anda zaten kaldýklarý yerler belirleniyor. Hemen akabinde onlara da müzikal anlamda, eðlence anlamýnda bir moral motivasyon desteði sunmayý planlýyoruz. Bütün amacýmýz, aslýnda çocuklarýmýzýn moral ve motivasyonunu saðlamak, insanlarý olabildiðince eðlendirmek" ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE TRAKTÖR ÞARAMPOLE DEVRÝLDÝ: 1 ÖLÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ERKEK BASKET TAKIMI YARI FÝNAL’DE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.