sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ ZABITASI RAMAZAN DENETÝMLERÝNÝ ARTTIRDI

  •  24 Mart 2023 Cuma 10:30

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, Ramazan ayýnýn baþlamasýyla vatandaþlarýn saðlýklý, temiz ve güvenilir ürünler tüketmesini saðlamak amacýyla fýrýn ve patiseri gibi gýda ürünleri üreten iþyerlerine yönelik hijyen, gramaj, son tüketim tarihi, fiyat-etiket ve filtre denetimlerini arttýrdý.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, Ramazan ayýnýn baþlamasýyla vatandaþlarýn saðlýklý, temiz ve güvenilir ürünler tüketmesini saðlamak amacýyla fýrýn ve patiseri gibi gýda ürünleri üreten iþyerlerine yönelik hijyen, gramaj, son tüketim tarihi, fiyat-etiket ve filtre denetimlerini arttýrdý.

Akdeniz Belediyesi Zabýta Müdürlüðü ekipleri, mübarek Ramazan ayýnýn baþlamasýyla birlikte ilçe sýnýrlarýnda faaliyet gösteren fýrýn, patiseri ve pastane gibi unlu mamul imalathanelerine yönelik denetimlerini sýkýlaþtýrdý. Zabýta Müdürü Ufuk Sivaslýoðlu'nun da katýldýðý kontrollerde iþyerleri gramaj, fiyat ve etiket, hijyen, temizlik ve saklama koþullarý yönünden sýký þekilde denetlendi. Aðýrlýklý olarak unlu mamul imalathanelerini her yönden denetleyen ekipler, fahiþ fiyat kontrolü de yaptý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ’TURUNÇGÝL ÇALIÞTAYI’ DÜZENLENDÝ
TABELADAKÝ RAKAM DEÐÝÞTÝ! BENZÝNE 1 LÝRA 37 KURUÞ, MOTORÝNE ÝSE 1 LÝRA 24 KURUÞ ÝNDÝRÝM GELDÝ
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
MÝLLÝ BOCCE SPORCUSU, ÞAMPÝYONA ÖNCESÝ HEYECANINI BAÞKAN YILDIZ ÝLE PAYLAÞTI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.