sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GÖNÜLLÜ ÖÐRETMENLERDEN AFET BÖLGESÝNE UÐURLANDI

  •  11 Mart 2023 Cumartesi 09:18

Mersin’in Mut ilçesinde görev yapan gönüllü öðretmenler, depremzede vatandaþlarýn yemek ihtiyaçlarýný karýþlama da destek maksatlý Hatay’a gönderildi.

Mersin'in Mut ilçesinde görev yapan gönüllü öðretmenler, depremzede vatandaþlarýn yemek ihtiyaçlarýný karýþlama da destek maksatlý Hatay'a gönderildi.

Ýl Milli Eðitim Müdürlüðüne baðlý Mut'ta bulunan bir okulda görev yapan 4 öðretmen, depremzede vatandaþlarýn yemek ihtiyaçlarýný karþýlamak amacý ile kurulan seyyar mutfaklarda görev yapmak için gönüllü oldu. Gönüllü öðretmenler seyyar mutfaðýn bulunduðu Hatay'ýn Altýnözü ilçesine uðurlandý.

Öðretmenleri Hatay'a uðurlayan Ýl Milli Eðitim Müdürü Adem Koca, "Milli Eðitim Bakanlýðýmýzýn koordinasyonu çerçevesinde, Mersin Ýl Milli Eðitim Müdürlüðü olarak tüm birimlerimiz ve gönüllü meslektaþlarýmýzla afet bölgesindeki vatandaþlarýmýza destek olmaya devam ediyoruz. En büyük temennimiz yaralarýn en kýsa sürede sarýlmasýdýr. Bizleri yalnýz býrakmayarak ihtiyaç duyulan her alanda gönüllü olan meslektaþlarýmýza yürekten teþekkür ediyorum" dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE 37 EKÝPLE EÞ ZAMANLI ASAYÝÞ UYGULAMASI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL GÝTTÝ, ÇBK MERSÝN GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.