sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE DEPREMZEDE KADINLAR UNUTULMADI

  •  9 Mart 2023 Perþembe 11:33

Mersin Büyükþehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadýnlar Günü dolayýsýyla deprem bölgelerinden Mersin’e gelen ve kentte konaklayan kadýnlara yönelik bilgilendirme söyleþisi düzenledi ve ardýndan da hijyen seti daðýtýmý gerçekleþtirdi.

Bilgilendirme gezisi ve hijyen paketi daðýtýmý hakkýnda konuþan Mersin Büyükþehir Belediyesi Kadýn ve Aile Hizmetleri Dairesi Baþkanlýðý Kadýn Þube Müdürü Edibe Sahil, “8 Mart Dünya Kadýnlar Günü sebebiyle bir program düzenledik. Depremzede kadýnlarý bu yaþadýklarý zor süreçte gerekli bilgiler, hukuki süreç, bu süreçteki haklarý, haklarýn baþvuru süreleri ve baþvuru yöntemleri gibi konular hakkýnda bize destekte bulunan gönüllü avukatlarla birlikte bilgilendirdik" dedi.

Sahil, program sayesinde depremzedelerin hem sorularýna cevap bulduklarýný hem de genel bir bilgi sahibi olduklarýný söyledi. Depremden etkilenen kadýnlara, acil ihtiyaçlarý olabilecek kiþisel hijyen malzemelerini de ulaþtýrdýklarýný belirten Sahil, “Depremden etkilenen vatandaþlarýmýza bir hijyen seti hazýrladýk. Ýçerisinde el kremi, hijyenik ped, diþ fýrçasý, diþ macunu, tarak, rol-on, deodorant, dudak nemlendirici gibi ürünlerin bulunduðu bu paketi tüm depremzedelere sevgiyle ulaþtýrmak istiyoruz” ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE TRAKTÖR ÞARAMPOLE DEVRÝLDÝ: 1 ÖLÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ERKEK BASKET TAKIMI YARI FÝNAL’DE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.