sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AFETZEDE ÇOCUKLAR ATLARLA DEPREMÝ UNUTMAYA ÇALIÞIYOR

  •  27 Þubat 2023 Pazartesi 08:53

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesine baðlý kültür ve sanat evleri ile belediyeye ait tesislerde ebeveynleri ile birlikte aðýrlanan deprem maðduru çocuklar, at binmenin heyecanýný yaþadý.

Akdeniz Belediyesinin, deprem felaketinin ruhlarýnda oluþturduðu etkiyi azaltmak, onlara bir nebze moral vermek için ilçede aðýrlanan çocuklara yönelik, uzman psikologlar eþliðindeki etkinlikleri devam ediyor. Geçen hafta içinde Güneþ ve Turgut Reis'in ardýndan, bu kez Kazanlý ve Karacailyas kültür sanat evleri ile Evci Mahallesi hizmet binasýnda barýnan afet maðduru 60 çocuk, hayatlarýnda ilk kez at binmenin heyecanýný yaþadý. Çocuklar için yüz boyama etkinliði düzenlenen, pamuk þekeri ikram edilen özel etkinlik ile afetin olumsuz izlerinin bir nebze silinmesi saðlandý.

Kültür ve Sosyal Ýþler Müdürlüðü tarafýndan, depremin etkilediði farklý illerden Mersin'e göç ederek Akdeniz ilçesi sýnýrlarýnda ebeveynleri ile barýnan afet maðduru çocuklar için bir at çiftliðinde organize edilen özel etkinliðe, Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak da katýldý. Çocuklarla yakýndan ilgilenip sohbet eden Baþkan Gültak, at binen çocuklarý gezdirdi, yüz boyama etkinliðine katýlarak hatýra fotoðraflarý çektirdi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE TRAKTÖR ÞARAMPOLE DEVRÝLDÝ: 1 ÖLÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ERKEK BASKET TAKIMI YARI FÝNAL’DE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.