sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

HATAY’DA ASRIN FELAKETÝNÝ YAÞADILAR, MERSÝN’DE DÜNYA EVÝNE GÝRDÝLER

  •  25 Þubat 2023 Cumartesi 12:44

Kahramanmaraþ merkezli meydana gelen asrýn felaketinde Hatay’ýn Defne ilçesinde bulunan ve evleri yýkýldýðý için Mersin’e gelen 25 yaþýndaki Seda Randa ve 34 yaþýndaki Gökhan Bilgiç, Akdeniz ilçesinde hüzünlü nikah töreniyle evlendi.

Kahramanmaraþ merkezli meydana gelen asrýn felaketinde Hatay'ýn Defne ilçesinde bulunan ve evleri yýkýldýðý için Mersin'e gelen 25 yaþýndaki Seda Randa ve 34 yaþýndaki Gökhan Bilgiç, Akdeniz ilçesinde hüzünlü nikah töreniyle evlendi.

6 Þubat tarihinde meydana gelen ve asrýn felaketi olarak deðerlendirilen Kahramanmaraþ merkezli 11 ili etkileyen depremde on binlerce kiþi hayatýný kaybetti. Hatay'ýn Defne ilçesinde yaþayan Seda-Gökhan çifti de depremden etkilendi. Evlerini ve bazý akrabalarýný kaybeden çift, yaþanan felaketten 3 gün sonra Mersin'e gelmek zorunda kaldý. Normal þartlarda yaz aylarýnda evlenmeyi planlayan çift, deprem dolayýsýyla hayallerine kavuþamadý. Geldikleri Mersin'de sade bir nikah töreniyle evlenmeye karar veren Seda-Gökhan çifti, Akdeniz Belediyesine müracaat etti. Burada düzenlenen nikah töreniyle dünya evine giren çift, aileleriyle ise görüntülü konuþarak mutluluklarýný paylaþtý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.