sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

DEPREM BÖLGESÝNDEKÝ AÝLEYÝ MERSÝN’E GÖTÜREN TAKSÝ KAZA YAPTI: 2 ÖLÜ, 3 YARALI

  •  9 Þubat 2023 Perþembe 12:41

Deprem bölgesi Kahramanmaraþ’tan Mersin’e doðru giden ailenin içerisinde bulunduðu taksisinin kaza yapmasý neticesinde 2 kiþi öldü, 3 kiþi yaralandý.

Alýnan bilgiye göre, 6 Þubat'ta Kahramanmaraþ'ta yaþanan iki büyük depremde evleri hasar gören ayný aileden 4 kiþi, B.T.'nýn sürücülüðünü yaptýðý 33 T 0079 plakalý taksi ile Mersin'e doðru giderken, araç otoyol Adana-Tarsus mevkii Doðan Tesislerini 300 metre geçtikten sonra henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çýkarak takla attý.

Kaza anýnda yoldan da çýkan araç çamlýk alanda aðaçlara çarparak durdu. Bölgede bulunan diðer vatandaþlarýn ihbarý üzerine olay yerine saðlýk, emniyet ve Mersin Büyükþehir itfaiye arama-kurtarma ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin yaptýðý müdahale ile araç içerisinden sürücü B.T. (57) ile yolculardan Ýrfan Taþan (53) ile Hasan Taþan (74) yaralandýlar.

Araç içerisinde bulunan Fatma Taþan (82) ile Ýbrahim Taþan (97) ise olay yerinde hayatlarýný kaybettiler. Yaralý 3 kiþi Mersin Büyükþehir Belediyesi itfaiye arama-kurtarma ekipleri tarafýndan araçtan çýkartýlarak saðlýk ekiplerine teslim edildi.

Kazayla ilgili soruþturma devam ediyor.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.