sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BETÜL HAYDIN VE OZAN DOÐULU MERSÝNLÝ HAYRANLARINI COÞTURDU

  •  2 Ocak 2023 Pazartesi 10:05

Mersinliler, 2023 yýlýna Büyükþehir Belediyesi tarafýndan düzenlenen Betül Haydýn ve Ozan Doðulu konseri ile girdi.

Özgecan Aslan Barýþ Meydaný'nda Grup Detox, Betül Haydýn ile Ozan Doðulu'nun sahne aldýðý etkinlikte Mersinliler doyasýya eðlendiler. Kültür ve Sosyal Ýþler Dairesi Baþkanlýðý tarafýndan gerçekleþtirilen etkinlik öncesi meydanda yer alan aydýnlatma figürlerinde fotoðraf çektiren Mersinliler, Yýlbaþý Pazarý stantlarýna da büyük ilgi gösterdiler. DJ ve sahne alan sanatçýlara dans ederek eþlik eden Mersinlilere, Sosyal Hizmetler Dairesi tarafýndan gece boyunca sýcak çorba ikramý yapýldý.

Etkinliði ve yýlbaþý süslemelerini çok beðendiðini söyleyen Zübeyde Þen isimli vatandaþ, "Çok güzel, çok keyifli. Týpký New York sokaklarý gibi çok hoþ. Mersin Büyükþehir Belediyesi'nin etkinliklerini çok seviyorum, çok beðeniyorum. Tüm etkinliklere de geliyorum. Mersin'de çok þey deðiþti, umarým tüm ülkede de deðiþir. Bence Mersin öncü oldu her anlamda" dedi.

Bu tür etkinliklerin Mersin halký için çok iyi olduðunu düþündüðünü söyleyen Derin Bozkurt ise, "Çok eðleniyoruz. Bu tür etkinliklerin Mersin halký için çok iyi olduðunu düþünüyorum. 2022 yýlý, Covid-19'dan dolayý pek güzel geçmedi. Birçok insan yýlbaþýný evinde geçireceðine, burada arkadaþlarýyla eðlenerek güzel þekilde geçiriyor. Büyükþehir Belediyesi bu tür etkinliklerle biz gençleri hayata daha çok motive ediyor" diye konuþtu.

"Öðrenciler ve gençler düþünülerek güzel etkinlikler yapýlýyor"

Düzenlenen etkinlik sayesinde 2022 yýlýný güzel bir þekilde tamamladýklarýný söyleyen Yunus Efe isimli genç, "Çok eðleniyorum. Yeni yýla böylesi güzel bir organizasyon ile girmek, biz gençleri gerçekten mutlu etti. Baþkanýmýz Vahap Seçer'e gerçekten teþekkür ediyoruz. Yýlý güzel bir þekilde kapatýyoruz. Öðrencileri ve gençleri düþünerek güzel etkinlikler yapýyorlar. Mutluyuz ve baþkanýmýza teþekkür ediyoruz" ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE TRAKTÖR ÞARAMPOLE DEVRÝLDÝ: 1 ÖLÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ERKEK BASKET TAKIMI YARI FÝNAL’DE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.