sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TARSUS’UN 101. YILI MOÐOLLAR KONSERÝYLE KUTLANDI

  •  29 Aralýk 2022 Perþembe 09:40

Tarsus Belediyesi, Tarsus’un düþman iþgalinden kurtuluþunun 101. yýl dönümü etkinlikleri çerçevesinde, Anadolu rock müziðinin güçlü sesi Moðollar konseriyle kutladý.

Tarsus'un Düþman Ýþgalinden Kurtuluþu etkinlikleri çerçevesinde, yeni kurulan Çocuk Korosu ve Tarsus Kent Orkestrasý sahne aldý. Ardýndan sahne alan müzik grubu Moðollar, sevilen þarkýlarýný seslendirdi. Tarsuslulara unutulmaz bir akþam yaþatan Moðollar grubu, Cem Karaca ve Barýþ Manço'nun da sevilen þarkýlarýný seslendirdi.

Tarsus Belediye Baþkaný Haluk Bozdoðan "Tarsus'un düþman iþgalinden kurtuluþunun 101. yýlýný kutluyorum. Halkýn müziðini yapan ve beni inanýlmaz duygulandýran Moðollar'a teþekkür ediyorum. Az önce Cahit abiye söylüyordum. Üniversitesi yýllarýma gittim. Bize ciddi anlamda mücadelemizi öðreten, sevdamýzý ortaya koyan müzikleri yaptýlar, onlarý dinlettiler" dedi.

"Tarsus Belediyesi halk ne istiyorsa onu yapacak"

Tarsus'a hizmetlerin yapýlmasý için söz verdiðini kaydeden Bozdoðan "Tarsus Belediyesini halk yönetecek, Tarsus Belediyesi halk ne istiyorsa onu yapacak. 30 yýldýr açýlmayan plajýmýz açýlýyor. Yeni bir mücadelemiz baþladý o da Tarsus'un haklarý. Ve bu haklarý alma mücadelesinde hepinizin hep birlikte hedefe kilitlenmesi gerekiyor. Sizleri çok seviyorum saygýlarýmý sunuyorum" ifadelerini kullandý.

Tarsuslularla birlikte bu anlamda günde burada olmaktan mutlu olduklarýný kaydeden Moðollar grubundan Taner Öngür "Grup 1968'de kuruldu. Tarsus'un kuruluþunun yýl dönümünde burada olmaktan çok mutluyuz. Etkinlik çok güzel geçiyor. Belediyelerin kültür sanat faaliyetlerinde bulunmasý çok çok önemli. Bizimde 55. yýlýmýz ve sizlerle birlikte kutluyoruz. Ayný zamanda Tarsus'un il olmasý gayesini takdire þayan buluruz. Bizde Moðollar ekibi olarak Tarsus'un il olmasý gerektiðini düþünüyor ve destekliyoruz" þeklinde konuþtu.

Konsere gelmekten çok mutlu olduðunu dile getiren bir izleyici þunlarý söyledi: "Konseri çok güzel buldum. Ayrýca arkadaki ekranda Moðollar'ýn verdiði mesajlar çok güzeldi. Ýstanbul Sözleþmesi ile ilgili mesaja bayýldýk. Çocuk Korosu'nu çok beðendik, Kent Orkestrasý da çok baþarýlýydý. Çocuk Korusu'nu özellikle tebrik ediyorum. Kýsa sürede büyük iþler baþarmýþ. Reyhan Bezdüz hocamýzýn eline saðlýk. Her þey harikaydý, belediyemize teþekkür ederiz."

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE TRAKTÖR ÞARAMPOLE DEVRÝLDÝ: 1 ÖLÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ERKEK BASKET TAKIMI YARI FÝNAL’DE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.