sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN ÞEHÝR TÝYATROSU ÝZMÝR’DE PERDE AÇTI

  •  22 Aralýk 2022 Perþembe 12:25

Mersin Büyükþehir Belediyesi Þehir Tiyatrosu, Ýzmir Büyükþehir Belediyesi Þehir Tiyatrolarý’nýn ev sahipliði yaptýðý ‘Büyükþehir Belediyeleri Þehir Tiyatrolarý Buluþmasý’nda yer alarak, Ýzmirli tiyatroseverlerle buluþtu.

Türk tiyatrosunun öncü isimlerinden Haldun Taner'in ‘Gözlerimi Kaparým Vazifemi Yaparým' adlý müzikal oyununu sergileyen Þehir Tiyatrosu ekibi, tiyatroseverlerden tam not aldý. Yönetmenliðini Murat Atak'ýn, müziklerini Cem Ýdiz'in, koreografisini Serbülent Biçer'in, dekor ve kostüm tasarýmýný Alev Tol'un, ýþýk tasarýmýný ise Salim Yücel'in üstlendiði ve 60 kiþilik dev bir kadroya sahip olan oyun, dakikalarca ayakta alkýþlandý.

Mersin Büyükþehir Belediyesi Þehir Tiyatrosu'nun baþarýdan baþarýya, festivalden festivale koþtuðunu belirten Kültür ve Sosyal Ýþler Dairesi Baþkanlýðý Koordinatörü ve opera sanatçýsý Bengi Ýspir Özdülger, “Ýzmir Büyükþehir Belediyesi ‘Büyükþehir Belediyeleri Þehir Tiyatrolarý Buluþmasý' gerçekleþtirdi ve Mersin Büyükþehir Belediyesi Þehir Tiyatrosu ‘Gözlerimi Kaparým Vazifemi Yaparým' oyunuyla Mersin'i baþarýyla temsil etti. Yapmýþ olduðumuz sýnavlar sonrasýnda ekibimize katýlan yeni arkadaþlarýmýzla da yolumuza devam ediyoruz” diye konuþtu.

Þehir tiyatrosunun Ýzmir'de daha önce de baþka bir oyunla sahne aldýðýný hatýrlatan Özdülger, “Kendimizi Ýzmir'de baþka bir temsille göstermenin gururunu yaþadýk. Ayrýca arkadaþlarýmýz son derece baþarýlý geçen bir temsilin ardýndan, þehrimize döndüler. Bu anlamda bu gururu Mersinli tüm sanatseverlerle paylaþmýþ olmanýn mutluluðunu yaþýyorum” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.