sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÞEHÝT KOMÝSER YARDIMCISI TÜLEK, MEMLEKETÝNDE SON YOLCULUÐUNA UÐURLANDI

  •  5 Aralýk 2022 Pazartesi 10:27

Malatya’da görev esnasýnda geçirdiði trafik kazasýnda þehit olan Komiser Yardýmcýsý Ramazan Tülek, memleketi Mersin’in Bozyazý ilçesinde son yolculuðuna uðurlandý.

Malatya'nýn Darende Ýlçe Emniyet Müdürlüðünde görevli Komiser Yardýmcýsý Ramazan Tülek'in cenazesi, dün Malatya Ýl Emniyet Müdürlüðünde düzenlenen törenin ardýndan Mersin'in Bozyazý ilçesine getirildi. 2 çocuk babasý Tülek için Tekmen Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, þehidin eþi Birgül Tülek, 1 yaþýndaki oðlu Ahmet Sencer, annesi Ayþe Tülek, babasý Kadir Tülek ve kardeþleri ile Ýçiþleri Bakan Yardýmcýsý Tayyip Sabri Erdil, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaþ, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, AK Parti Mersin Milletvekilleri Ali Cumhur Taþkýn ve Hacý Özkan, MHP Mersin Milletvekilleri Baki Þimþek ve Olcay Kýlavuz, Ýl Jandarma Komutaný Tuðgeneral Necip Çarýkcýoðlu, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutaný Tuðamiral Oðuz Bavbek, Ýl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, ilçe belediye baþkanlarý, kamu kurum ve kuruþlarýnýn temsilcileri ile çok sayýda polis memuru ve vatandaþ katýldý.

Þehit eþinin üniformasýný giyen ve fotoðrafýný elinde taþýyan Birgül Tülek, gözyaþlarýna hakim olamadý. Tülek'in naaþý, cenaze namazýnýn ardýndan Paþakonaðý Mezarlýðý'ndaki þehitliðe defnedildi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.