sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

DÜZCE’DEKÝ DEPREMDE 80 KÝÞÝ YARALANDI

  •  23 Kasým 2022 Çarþamba 15:44

Düzce Gölyaka merkezli 5,9 büyüklüðündeki depremde Düzce, Ýstanbul, Zonguldak, Sakarya ve Bolu’da olmak üzere biri aðýr toplam 80 kiþinin yaralandý.

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüðünde deprem meydana geldi.Bölgede, depremin ardýndan en büyüðü 4,3 olmak üzere saat 14.00 itibarýyla 138 artçý sarsýntý yaþandý. Artçý sarsýntýlar sürüyor.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Baþkanlýðý'ndan (AFAD) yapýlan açýklamada, Gölyaka'daki depremde Düzce, Ýstanbul, Zonguldak, Sakarya ve Bolu'da biri aðýr olmak üzere toplam 80 kiþi yaralandýðý bildirildi.

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüðündeki deprem sonrasý kentte eðitime ara verildi. Çevre illerden de hissedilen sarsýntý nedeniyle Sakarya, Bolu ve Zonguldak'ýn Ereðli ilçesinde de eðitime bir gün süreyle ara verildi.

BAÝBÜ Rektörlüðünden yapýlan açýklamada, Bolu'da da hissedilen Düzce Gölyaka merkezli deprem nedeniyle bugün yapýlacak sýnavlarýn ertelendiði, derslerin yapýlmayacaðý bilgisi paylaþýldý.

Diðer günlerde düzenlenecek sýnavlar ve derslerde bir deðiþikliðin olmadýðý, ertelenen sýnavlarýn daha sonra belirlenecek tarihte yapýlacaðý ifade edildi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE EV YANGINI: 1 YARALI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÖZCAN KIZILTAN ÝLE YOLLAR AYRILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.