sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN EMNÝYET MÜDÜRÜ ASLAN, GAZETECÝLERLE BÝR ARAYA GELDÝ

  •  18 Aðustos 2022 Perþembe 15:14

Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, doðru bilgilendirmenin, halka doðru bilgi ulaþtýrmanýn son derece önemli olduðunu belirterek, "Yapýlan çalýþmalarýn kamuoyuna doðru þekilde aktarýlmasý, dosta güven, kötülere de huzursuzluk veriyor" dedi.

Ýl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'ni (MGC) ziyaret ederek gazetecilerle bir araya geldi. MGC Baþkaný Kaya Tepe ve bazý yönetim kurulu üyeleri ile gazetecilerin katýldýðý ziyarette konuþan Aslan, halkýn doðru bilgilendirilmesi konusunda gazetecilerin önemli bir görev üstlendiðini söyledi.

Doðru bilgilendirmenin, halka doðru bilgi ulaþtýrmanýn ne kadar ehemmiyetli olduðunun farkýnda olduklarýný belirten Aslan, "Arkadaþlarýmýzýn emeklerinin kamuoyu tarafýndan bilinmesi, devletin en önemli unsurlarý olan güvenlik teþkilatýnýn, Ýçiþleri Bakanlýðýmýzýn yaptýklarý çalýþmalarýn halka duyurulmasý son derece önemli. Bu dosta güven verirken, kötülere de bir huzursuzluk veriyor. Bunu çok önemsiyoruz. Çünkü yaptýðýmýz her faaliyetin arkasýnda, bulduðumuz her suçlunun arkasýnda onlarca, yüzlerce arkadaþýn uzunca bir süre süren emekleri var, gayretleri var, devletimizin iradesi var" diye konuþtu.

Þu anda Türkiye'nin içeride ve dýþarýda çok baþarýlý çalýþmalar yürüttüðünü vurgulayan Aslan, þöyle devam etti; "Ýçerideki terörist varlýðý son derece azaldý. Hamdolsun bunun böyle devam edip inþallah bu dönem terör örgütlerinin son nefeslerini verdikleri, yok olduklarý dönem olacak. Dýþarýda yine ayný þekilde askerimiz, özel harekatçýlarýmýz, silahlý kuvvetlerimiz büyük bir mücadelenin içindeler. Ýyi yoldayýz, iyi yolda gidiyoruz. Bu çerçevede biz de Mersin'de üzerimize düþeni arkadaþlarýmýzla beraber en üst seviyede yapmanýn gayreti içerisindeyiz. Burada da ciddi baþarýlar var. Daha da iyi olacak."

Aslan, ziyaretin sonunda bazý gazetecilere Ýletiþim Baþkanlýðýnca gönderilen basýn kartlarýný taktim etti.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KIR ÇÝÇEKLERÝ TÜRKÝYE ÞAMPÝYONASINDAN BAÞARIYLA DÖNDÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.