sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

FINDIKPINARI’NDA ÇEYREK FÝNAL EÞLEÞMELERÝ BELLÝ OLDU

  •  18 Aðustos 2022 Perþembe 11:50

Mersin Büyükþehir Belediyesinin “30 Aðustos Zafer Bayramý” dolayýsý ile düzenlediði ‘Mahallelerarasý Geleneksel Fýndýkpýnarý 30 Aðustos Zafer Kupasý’ Futbol Turnuvasý’nda, çeyrek final eþleþmeleri belli oldu.

11 Temmuz 2022'de Mersin'in 26 mahalle futbol takýmý arasýnda grup mücadeleleri ile baþlayan turnuvada, grup birinci ve ikincileri belli oldu. Grup birincisi ve ikincisi toplam 8 takým, turnuvanýn çeyrek finalinde mücadele etmeye hak kazandý. ‘Mahallelerarasý Geleneksel Fýndýkpýnarý 30 Aðustos Zafer Kupasý' futbol turnuvasýnda A grubunun birincisi Arslanköy Mahallesi, B grubunu ikinci olarak tamamlayan Eski Mezitli Mahallesi futbol takýmý ile çeyrek finalde eþleþirken, A grubu ikincisi Gökçebelen Mahallesi, B grubu birincisi Deðirmençay Mahallesi futbol takýmý ile turnuva çeyrek finalinde mücadele edecek.

Turnuvada C grubundaki mücadelesini birinci olarak tamamlayan Kuyuluk Mahallesi çeyrek finalde, D grubu ikincisi Karahacýlý Mahallesi futbol takýmý ile eþleþirken, C grubu ikincisi Uzunkaþ Mahallesi, D grubunu birinci olarak tamamlayan Karaisalý Mahallesi futbol takýmý ile eþleþti.

20 ve 21 Aðustos 2022'de, Mersin Büyükþehir Belediyesi Fýndýkpýnarý Futbol Sahasý'nda gerçekleþecek olan karþýlaþmalarda 20 Aðustos 2022 Cumartesi günü saat 15.00'te Arslanköy Mahallesi ile Eski Mezitli Mahallesi karþýlaþýrken, saat 17.00'de ise Gökçebelen Mahallesi ile Deðirmençay Mahallesi mücadelesi gerçekleþecek. Çeyrek final mücadelelerinin devam ettiði 21 Aðustos 2022 Pazar günü ise saat 15.00'te Kuyuluk Mahallesi ile Karahacýlý Mahallesi arasýndaki mücadele gerçekleþirken, Uzunkaþ Mahallesi ile Karaisalý Mahallesi saat 17.00'de karþýlaþacak.

Çeyrek final mücadelelerinden galip çýkan takýmlar, turnuvanýn yarý finalinde mücadele etmeye hak kazanacak.

Turnuvanýn final maçý ise 30 Aðustos 2022'de oynanacak.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE ARANAN ÞAHISLARA ÞAFAK OPERASYONU: 78 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.