sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR BELEDÝYESÝNDE PERSONELE YÜZDE 42 ZAM YAPILDI

  •  17 Aðustos 2022 Çarþamba 13:52

Toroslar Belediyesi Personel Limited Þirketi’nde en düþük ücretle çalýþan personelin maaþýna 1 Temmuz 2022 tarihi itibariyle yüzde 20, ek protokolle yüzde 22 olmak üzere toplamda yüzde 42 zam yapýlýrken, Toroslar Belediyesinde en düþük maaþ 7 bin 70 TL oldu.

Toroslar Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Belediye Ýþ Sendikasý ile ek protokol sözleþmesi imzalandý. Çalýþanlarý sevindiren ek protokolün imzalanmasý için Toroslar Belediyesinin Yunus Emre Kültür Merkezinde tören düzenlendi. Personelinin yoðun sevgi gösterileri arasýnda davul zurnayla karþýlanan Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, tüm personeline hitap ederek toplu sözleþmenin hayýrlý olmasýný diledi.

Toroslar'ý daha yaþanýlabilir ve güzel kýlabilmek adýna gece gündüz demeden çaba gösteren tüm çalýþma arkadaþlarýna teþekkür eden Yýlmaz, “Bugün bu çatý altýnda hep beraber olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Toroslar'daki bu uyum, birlik ve beraberlik Mersin'in de sýnýrlarýný aþtý ve tüm Türkiye'de biliniyor. Baþarýnýn sýrrý el ele, gönül gönüle olmak. Sizler, Toroslar Belediyesinin kurumsal kimliðinin, Toroslar halkýna verilen hizmetin mimarýsýnýz. Emek çekiyorsunuz. Toroslar için, bizim için kýymetlisiniz” dedi.

“Anketlerde memnuniyet oranýmýz son derece yüksek”

"Birçok proje ve çalýþmalarýmýz bizi ikinci kez Türkiye'nin baþarý listesine taþýdý. Yapýlan anketlerde memnuniyet oranýmýz son derece yüksek” diyen Yýlmaz, “Görevde 3,5 yýlý tamamlýyoruz. Çok büyük ilerleme kaydettik. Birbirimizi daha iyi anladýk ve süreçlerimizi iyileþtirdik. Bunda da baþarýlý olduk. Sizlere teþekkür ediyorum. Gurur duyduðum ve teþekkür aldýðým birçok arkadaþýmýz var. Bu beni de gururlandýrýyor. Her biriniz ayrý ayrý kýymetli ve Toroslar halkýna hizmet eden insanlar olduðunuz için sizleri önemsiyoruz. Daha iyi þartlarda, daha güzel þekilde yaþamanýz için çaba gösteriyoruz. Ücretlerinizde yüzde 42 zam yaptýk. Toroslar Belediyesinde en düþük ücret 7 bin 70 TL oldu. Hayýrlý uðurlu olsun” ifadelerini kullandý.

“Vatandaþýmýzýn her zaman yanýndayýz”

Atatürk'ün, 'vatanýný en çok seven görevini en iyi yapandýr' sözüne atýfta bulunan Baþkan Yýlmaz, “17 günlük tam kapanma döneminde belediyemizde seferberlik ilan ettik. Ne ihtiyacýnýz olursa '444 41 33' numaralý telefonu arayýn, biz gelelim dedik. Ýhtiyaç sahibi herkesin ayaðýna gittik. Vatandaþýmýzýn her zaman yanýndayýz. Biz duruma ve þartlara göre pozisyon alýrýz. Yine öyle yapacaðýz. Toplum yararýna çalýþýyorsunuz. Bu sadece maaþ karþýlýðý deðil ayný zamanda ahlaklý ve güzel bir durum. Küçük bir çocuðun bile yüzünü güldürdüðümüzde mutlu oluyoruz. Sizlerden beklentimiz güler yüzle, tatlý dille görevinizi en iyi þekilde yapmaya devam etmeniz. Sizler var oldukça, bir ve beraber oldukça hiçbir güç bizi yýkamayacaktýr inþallah” þeklinde konuþtu.

"Hayýrlý uðurlu olsun”

Belediye Ýþ Sendikasý 1 Nolu Mersin Þubesi Baþkan Vekili Tahsin Eren Güvençli de toplu iþ sözleþmesinin hayýrlý olmasýný dileyerek, “Personelini enflasyonda ezdirmeyen ve sözleþme dönemi olmamasýna raðmen ek protokolle ücretlerine zam yapan Toroslar Belediye Baþkanýmýz Atsýz Afþýn Yýlmaz'a teþekkür ediyoruz” diye konuþtu.

Konuþmalarýn ardýndan Baþkan Yýlmaz, Güvençli ile toplu iþ sözleþmesi ek protokolünü imzaladý.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.