sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN VALÝSÝ ALÝ HAMZA PEHLÝVAN, MERSÝN-TARSUS ORGANÝZE SANAYÝ BÖLGESÝ SANAYÝCÝLERÝYLE BÝR ARAYA GELEREK FÝKÝR ALIÞVERÝÞÝNDE BULUNDU.

  •  7 Temmuz 2022 Perþembe 09:29

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi sanayicileriyle bir araya gelerek fikir alýþveriþinde bulundu.

MTOSB Model Fabrikada sanayicilerle buluþan Vali Pehlivan'a, MTOSB Baþkaný Sabri Tekli, MTSO Baþkaný Ayhan Kýzýltan, Baþkan Vekili Veysel Memiþ, yönetim kurulu üyeleri Seyfetullah Iþýk, Kürþat Haddat, denetim kurulu üyeleri Hasan Yýldýrým ve Yýlmaz Akyüz ile MTOSB Bölge Müdürü Halil Yýlmaz eþlik etti.

MTOSB Baþkaný Sabri Tekli, Mersin'e daha çok sanayi alaný kazandýrmak için hareket ettiklerini belirterek, "Sanayicilerimiz kabýna sýðmayan bir yapý içerisinde çalýþýyorlar. Yeni yatýrým alanlarý, yeni istihdamlar için þu an 400'ü aþkýn müracaat var. Biz de yönetim kurulu olarak yeni sanayi alanlarý oluþturabilmek için çalýþýyoruz. 4. bölgemizin sonuna geldik. Hedefimiz kýsa süre içerisinde 4. bölgemizin tahsislerini tamamlayarak, 5. ve 6. bölgelerin resmi çalýþmalarýna baþlamak" dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.