sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

VALÝ PEHLÝVAN: "YATIRIMCILARIMIZA DEVLETÝMÝZÝN SAÐLADIÐI DESTEKLER BUNDAN SONRA DA DEVAM EDECEKTÝR

  •  6 Temmuz 2022 Çarþamba 11:14

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, giriþimcilere, yatýrýmcýlara devletin ve ilgili bakanlýklarýn saðladýðý desteklerin bundan sonra da devam edeceðini söyledi.

Mersin Ticaret Borsasý Meclis Toplantýsý, Vali Ali Hamza Pehlivan'ýn katýlýmlarýyla gerçekleþtirildi. Toplantýya Ticaret Borsasý Baþkaný Abdullah Özdemir, Ticaret Borsasý Meclis Baþkaný Þerafettin Memiþ, Meclis Baþkan Yardýmcýsý Selami Derviþoðlu ile meclis üyeleri katýldý.

Vali Pehlivan, toplantýda yaptýðý konuþmasýnda, her sektörde önemli potansiyellere sahip olan, geliþim yolunda önemli ilerlemeler kat eden Mersin'in, daha da geliþip kalkýnmasý için bütün kesimleriyle, tüm sektörleriyle istiþare, iþbirliði ve koordinasyon içinde müþterek gayretle çalýþmasýnýn önemine vurgu yaptý. Vali Pehlivan, Mersin'in her alanda çýtasýnýn daha da yükseleceðine inandýðýný ifade ederek, “Muhtelif sorunlarýn çözümünde istiþarenin, yapýcý fikir ve önerilerin çok önemli bir yeri var. Gönül birliði, elbirliði ve iþ birliði içinde çalýþtýðýmýz sürece baþarýlý neticeler artarak devam edecektir. Ýlimizde yatýrým yapan, üretime, istihdama, ihracata katký saðlayan veya bundan böyle saðlayacak olan herkese teþekkür ediyorum. Giriþimcilerimize, yatýrýmcýlarýmýza devletimiz, ilgili bakanlýklarýmýzýn saðladýðý destekler bundan sonra da devam edecektir” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.