sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR’DA MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI HEYECANI SÜRÜYOR

  •  26 Mayýs 2022 Perþembe 14:02

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesince bu yýl 13’üncüsü düzenlenen ’Mahalleler Arasý Geleneksel Futbol Turnuvasý’ heyecaný sürüyor.

19 Mayýs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramý kutlamalarý çerçevesinde baþlatýlan ve 30 Aðustos Zafer Bayramý'nda finali oynanacak olan turnuvada, 26 kýrsal mahalle ve 6 merkez mahalle olmak üzere 32 takým þampiyonluk için mücadele ediyor. Turnuva, Ayvagediði ile Kavaklýpýnar ve Mithat Toroðlu ile Toroslar Mahalleleri arasýnda, Koray Aydýn Stadý'nda oynanan açýlýþ maçý ile baþladý. Turnuvanýn diðer müsabakalarý ise Toroslar Belediyesinin Çaðdaþkent Mahallesi'nde bulunan 3 Ocak Spor Kompleksi, Güneykent Mahallesi'ndeki Anafartalar Spor Kompleksi ile Korukent Mahallesi'ndeki Bilge Kaðan Spor Kompleksi'nde gerçekleþtiriliyor.

6 grupta mücadele eden kýrsal mahallelerin þampiyonu ile merkez mahallelerin þampiyonu finalde 'süper kupa maçý' yapacak. 40'ar dakikalýk 2 devre halinde oynanan müsabakalarda, TFF futbol talimatlarý ve turnuva tüzüðü geçerli olurken, sporseverler, turnuvanýn fikstürünü Toroslar Belediyesinin 'toroslar-bld.gov.tr' internet adresinden takip edebilecek.

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, turnuvaya her yýl olduðu gibi bu yýl da büyük bir katýlýmýn olduðunu söyleyerek, tüm takýmlara baþarýlar diledi. Yýlmaz, "Heyecanla devam eden bu turnuva, Toroslarýmýz tarafýndan benimsenmiþ bir etkinliðimizdir. Amacýmýz, gençlerimizin, hemþehrilerimizin kaynaþmasýnýn ve birbirini tanýmasýnýn yaný sýra spora katký saðlayabilmek ve fair-play ölçüsünde bir mücadele vermektir. Neticede bir takým þampiyon olacak ama birliðimiz, beraberliðimiz ve Toroslarýmýz kazanacak” dedi.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.