sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE EKÝPLER KAR NÖBETÝNDE

  •  20 Ocak 2022 Perþembe 10:46

Mersin Büyükþehir Belediyesi Yol Yapým Bakým ve Onarým Dairesi’ne baðlý ekipler, kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yaðýþý nedeniyle karla mücadele çalýþmalarýný sürdürüyor.

Mersin Büyükþehir Belediyesi Yol Yapým Bakým ve Onarým Dairesi'ne baðlý ekipler, kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yaðýþý nedeniyle karla mücadele çalýþmalarýný sürdürüyor.

Büyükþehir Belediyesi Yol Yapým Bakým ve Onarým Dairesi'ne baðlý karla mücadele ekiplerinin mesaisi kentin birçok noktasýnda yoðun bir þekilde devam ediyor. Yollarýn kapanmamasý için hazýr bir þekilde bekleyen ekipler, vatandaþlardan gelen ihbarlarý da deðerlendiriyor. Karla mücadele ekipleri merkez 4 ilçeyle birlikte toplam 11 ilçede 215 personel, 115 araç ve iþ makinesiyle kent genelinde birçok noktada çalýþmalarýna devam ediyor. Merkezde, Toroslar ilçesinde Yüksekoluk, Horozlu, Kýzýlbað, Týrtar-Ayvalý-Yavca arasý, Arslanköy, Baþpýnar-Yedigöz Yolu, Alanyalý-Kýzýlkaya yollarý ile Mezitli ilçesinde Fýndýkpýnarý Demirýþýk'ta yol açma çalýþmasý yapan ekipler, Aslanköy-Çatak merkezi, Deðirmendere Sadiye, Ayvagediði-Deðirmendere arasýnda yol tuzlama faaliyetlerini de yerine getirdi. Mezitli ilçesinde Fýndýkpýnarý Demirýþýk yollarý açýldý. Mezitli'de Fýndýkpýnarý-Durnaz, Çamlýyayla'da Cehennem Deresi-Sebil, Toroslar ilçesinde Kýzýlkaya-Deðirmendere ve Hangediði yollarýnda araçlarýyla sýkýntý yaþayan vatandaþlara ise kýsa sürede ulaþýldý. Ekipler, görev, yetki ve sorumluluk alanýnda olsun olmasýn tüm yollarýn açýk olmasý ve vatandaþlarýn herhangi bir sýkýntý yaþamamasý adýna yol açma çalýþmalarýna devam ediyor.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.