sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN GÜLTAK’TAN ‘MERSÝN’E GELÝN’ ÇAÐRISI

  •  19 Ocak 2022 Çarþamba 10:25

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, Türkiye’nin en önemli limanlarýnýn ve serbest bölgesinin Mersin’de olduðuna iþaret ederek, iþ insanlarý baþta olmak üzere þehir dýþýnda yaþayan vatandaþlarý sömestr tatilinde kente davet etti.

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, Türkiye'nin en önemli limanlarýnýn ve serbest bölgesinin Mersin'de olduðuna iþaret ederek, iþ insanlarý baþta olmak üzere þehir dýþýnda yaþayan vatandaþlarý sömestr tatilinde kente davet etti. Gültak, "Ticaret açýsýndan insanlar gelip buradan iþ alabilirler. Gittiklerinde kendi iþ kollarýnda ticaret baþlatabilirler. Bunu çok önemsiyorum. Gelecek olan iþ insanlarýnýn bu yönleriyle de Mersin'den faydalanmalarýný istiyoruz" dedi.

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak; Mersin Ýþadamlarý Yöneticileri Sanatçýlarý ve Akademisyenleri Derneði'nin (MÝYSAD) "Mersin Sizi Çaðýrýyor" kampanyasý kapsamýnda düzenlendiði söyleþiye katýldý. Derneðin sosyal medya hesaplarýndan canlý yayýnlanan söyleþinin moderatörlüðünü MÝYSAD Baþkaný Mehmet Mazak yaparken, söyleþiye Baþkan Gültak'ýn yaný sýra Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan, Erdemli Belediye Baþkaný Mükerrem Tollu ve Silifke Belediye Baþkaný Sadýk Altýnok da katýldý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.