sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN GÜLTAK’TAN MÝLLET BAHÇESÝ ÇAÐRISI

  •  19 Ocak 2022 Çarþamba 10:23

Akdeniz Belediye Baþkaný Muhammet Mustafa Gültak, Mersin Millet Bahçesi içerisinde yer alan çeþitli donatý alanlarý, yön ve ýþýklý tabelalarý, tuvaletler, kapýlar, duvar ve fayanslara kimliði belirsiz kiþi veya kiþilerce zarar verilmesine tepki gösterdi.

Gültak, “Millet Bahçesi hepimizin, sahip çýkalým” çaðrýsý yaptý.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediye Baþkaný Gültak, Millet Bahçesindeki donatýlara zarar verilmesi üzerine bir açýklama yaptý. Millet Bahçesi içerisinde bulunan donatý ve alanlara verilen zararla ilgili güvenlik güçlerine gerekli müracaatýn yapýldýðýný ve kamera kayýtlarýnýn incelendiðini belirten Gültak, "Aylar süren büyük mücadele ve uðraþlarýmýz sonucu Mersin'e kazandýrýlan en önemli ve en büyük projelerden biri olan Millet Bahçesini bu halde görmek elbette üzücü. Tabi belediye olarak kýrýlaný, bozulaný hýzlý bir þekilde onarmaya hazýrýz" dedi.

"Keþke bunu yapmak zorunda kalmasak"

"Akdeniz ve Mersin'e kazandýrdýðýmýz her türlü sosyal, kültürel ve sportif tesisimize, park ve yeþil alanlarýmýza sahip çýkmak elbette görevimiz" diyen Gültak, "Ancak keþke bunu yapmak zorunda kalmasak. Keþke birileri, milletimizin alýn terinden dökülen vergileriyle yapýlan bu alanlara hiç zarar vermese. Halkýmýzdan tek ricamýz, bu tür deðerlerimize zarar verenleri uyarmalarý, gerektiðinde de emniyet birimlerimize haber vermeleridir" ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE DEPO YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
FENERBAHÇE ÜST ÜSTE ÝKÝNCÝ KEZ AVRUPA’NIN EN BÜYÜÐÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.