sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE KAR BASTIRDI, ÇOK SAYIDA ARAÇ MAHSUR KALDI

  •  19 Ocak 2022 Çarþamba 10:21

Meteoroloji’nin uyarýsýný yaptýðý kar yaðýþý Mersin’in 300 rakým üzerindeki bir çok bölgede etkili olmaya baþladý Erdemli-Ayrancý yolunda hazýrlýksýz yakalanan sürücüler yolda kaldý.

Meteoroloji'nin uyarýsýný yaptýðý kar yaðýþý Mersin'in 300 rakým üzerindeki bir çok bölgede etkili olmaya baþladý Erdemli-Ayrancý yolunda hazýrlýksýz yakalanan sürücüler yolda kaldý. Belediye ekipleri yolda tuzlama çalýþmasý yaparken, vatandaþlar araçlarýna zincir takarak devam etmeye çalýþtý. Mahsur kalan otomobillerden birinin içindeki keçi ise dikkat çekti.

Meteoroloji, bugün Mersin için il ve ilçe merkezleri için yaðmur, yüksek kesimler içinde ise kar yaðýþý uyarýsý yaptý. Uyarýnýn ardýndan öðleden sonra merkezler de yaðmur, 300 rakým üzerindeki bir çok bölgede ise kar etkili olmaya baþladý. Mersin Erdemli-Karaman Ayrancý yolunun 20. kilometresinden sonra Devrent mevkiinde etkili olan karda ise bir çok sürücü hazýrlýksýz yakalandý. Bölgede çok sayýda araç mahsur kalýrken, vatandaþlar kendi imkanlarý araçlarýný iterek bölgeden kurtulmaya çalýþtý, bir taraftan da karayollarý, Erdemli ve büyükþehir belediyesine baðlý ekipler tarafýndan tuzlama ile temizleme çalýþmasý yapýldý.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN’DE AVRUPA TRÝATLON GENÇ KADINLAR VE GENÇ ERKEKLER KUPASI YAPILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.