sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

SÝLAHLA YARALAMA ÞÜPHELÝSÝ 268 KAMERA GÖRÜNTÜSÜ ÝNCELENEREK YAKALANDI

  •  1 Aralýk 2021 Çarþamba 09:27

Mersin’de bir þahsý 3 yerinden silahla yaralayarak kaçan ve yakalanmamak için kýyafet deðiþtirip birçok farklý güzergah ve araç kullanan þüpheli, polis ekiplerinin titiz çalýþmasý sonucu 268 farklý kamera görüntüsü izlenerek yakalandý.

Mersin'de bir þahsý 3 yerinden silahla yaralayarak kaçan ve yakalanmamak için kýyafet deðiþtirip birçok farklý güzergah ve araç kullanan þüpheli, polis ekiplerinin titiz çalýþmasý sonucu 268 farklý kamera görüntüsü izlenerek yakalandý.

Ýl Emniyet Müdürlüðünden yapýlan açýklamaya göre, 20 Kasým tarihinde merkez Yeniþehir ilçesi Ýnönü Mahallesi'nde Ý.D.Ü. adlý þahýs, gece geç saatlerde maskeli bir kiþi tarafýndan elinden, dizinden ve kaval kemiðinden tabanca ile vurularak aðýr yaralandý. Yaralý, hastaneye kaldýrýlarak tedavi altýna alýnýrken, þüphelinin ise yakalanmasý için çalýþma baþlatýldý.

Cinayet Büro Amirliði ekiplerince yürütülen çalýþma kapsamýnda, olayýn gerçekleþtiði sokaktan baþlanýlarak yaklaþýk 24 kilometre mesafedeki 268 ayrý iþyerinin güvenlik kamerasý ve farklý noktalarda bulunan KGYS (Kent Güvenliði Yönetim Sistemi) görüntüleri incelendi. Yapýlan incelemede, þüpheli þahsýn kaçýþ güzergahý üzerinde kýyafetini deðiþtirerek olay yerinden uzaklaþtýðý, birden fazla vasýta deðiþtirdiði ve hedef þaþýrtma amacýyla birçok farklý güzergahý kullandýðý anlaþýldý. Yapýlan titiz çalýþmalar neticesinde kimliði belirlenen þüpheli E.D., adresinde yakalanarak gözaltýna alýndý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE DEPO YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
FENERBAHÇE ÜST ÜSTE ÝKÝNCÝ KEZ AVRUPA’NIN EN BÜYÜÐÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.