sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AK PARTÝ’LÝ YILMAZ: "BÝZ DE MÝTÝNGLERÝMÝZÝ ESKÝ TEVFÝK SIRRI GÜR STADYUMU YANINDA YAPIYORUZ"

  •  1 Aralýk 2021 Çarþamba 09:25

AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yýlmaz, CHP’nin Mersin Cumhuriyet Meydaný’nda miting yapýlmasýna valilik tarafýndan izin verilmediði iddialarýný hatýrlatarak, "2014 yýlýndan bu yana onlarýn miting yapmak istedikleri alanda miting yapýlmýyor.

AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yýlmaz, CHP'nin Mersin Cumhuriyet Meydaný'nda miting yapýlmasýna valilik tarafýndan izin verilmediði iddialarýný hatýrlatarak, "2014 yýlýndan bu yana onlarýn miting yapmak istedikleri alanda miting yapýlmýyor. Geçtiðimiz ay Cumhurbaþkanýmýz önderliðinde Cumhuriyet Meydaný'nda toplu açýlýþ töreni yaptýk. Cumhurbaþkanýmýz devlet baþkanýdýr ve bu bir miting deðil, açýlýþ töreniydi. Biz bütün mitingleri AK Parti de dahil eski Tevfik Sýrrý Gür Stadyumu yanýndaki alanda yapýyoruz" dedi.

Yýlmaz, katýldýðý bir televizyon programýnda, CHP'nin Mersin mitingi ile ilgili tartýþmalara deðindi. Valilik tarafýndan mitingin Cumhuriyet Meydaný'nda yapýlmasýna izin verilmediði yönündeki iddialara açýklýk getiren Yýlmaz, "Siyaset, demokrasinin tacýdýr aslýnda ama ahlaklý yapýlýrsa. Büyük büyük yalanlar atýyorlar ortaya, artýk yalanda sýnýr yok. 2014 yýlýndan bu yana onlarýn miting yapmak istedikleri alanda miting yapýlmýyor. CHP, AK Parti, HDP, MHP tüm siyasi partiler eski Tevfik Sýrrý Gür Stadyumu yanýndaki alanda miting yapýyor. Geçtiðimiz ay Cumhurbaþkanýmýz önderliðinde Cumhuriyet Meydaný'nda toplu açýlýþ töreni yaptýk. Cumhurbaþkanýmýz devlet baþkanýdýr ve bu bir miting deðil, açýlýþ töreniydi. Biz bütün mitingleri AK Parti de dahil eski Tevfik Sýrrý Gür Stadyumu yanýndaki alanda yaparýz. Bu hiç deðiþmedi. Sanki herkes Cumhuriyet Meydaný'nda yapýyor da onlar engelleniyormuþ gibi manipüle etme, ajite etme, duygusal bir hamaset oluþturma derdindeler. Fakat öyle bir þey yok. Kendilerine de her zaman olduðu gibi Tevfik Sýrrý Gür Stadyumu yanýnda miting yapabileceklerine dair yazý yazýldý valiliðimiz tarafýndan” diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE DEPO YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
FENERBAHÇE ÜST ÜSTE ÝKÝNCÝ KEZ AVRUPA’NIN EN BÜYÜÐÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.