sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MDOB, ’AMADEUS’U MERSÝNLÝ SANATSEVERLERLE BULUÞTURUYOR

  •  30 Kasým 2021 Salý 10:44

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), daha önceki gösteriminde izleyicinin büyük beðenisini toplayan ’Amadeus’ balesini izleyici ile buluþturacak.

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), daha önceki gösteriminde izleyicinin büyük beðenisini toplayan 'Amadeus' balesini izleyici ile buluþturacak.

MDOB'tan yapýlan açýklamaya göre, 2 Aralýk tarihinde Opera Sahnesinde izleyici ile buluþak olan eserin sorumlusu Serhat Elifer, müzik düzenlemeleri Kaha Tsabadze, Zurab Nadareihvili ve Özgen Ziya Arman'a ait. Koreografisi geçtiðimiz yýllarda hayatýný kaybeden Nugzar Magalashvili'ye ait olan eserin librettosu Medeia Magalashvili'ye ait. Eseri Serbülent Biçer, Özlem Þenormanlýlar ve Ender Üçdemir sahneye koyuyor.

Ünlü besteci Mozart'ýn hayatýndan kesitler sunan eserin baþlýca rollerini ise Yuji Ray Shimizu (W. Amadeus Mozart), Yukiko Ito (Constance), Ozan Demirbaþ (Antonio Salieri), Özlem Þenormanlýlar (Catherina Cavalier ), Önder Acar (Leopold Mozart), Tarkan Günal (Ýmparator II. Joseph) ve Serin Saybaþýlý (Electra' nýn Aryasý) paylaþýyor.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.