ÞEHÝT SEDAT YABALAK ÝÇÝN MEVLÝT OKUTULDU

Türk Silahlý Kuvvetleri’nin Irak’ýn kuzeyinde Gara bölgesindeki operasyonu sýrasýnda PKK tarafýndan þehit edilen polis memuru Sedat Yabalak için Mersin’in Bozyazý ilçesinde mevlit programý düzenlendi.
Türk Silahlý Kuvvetleri'nin Irak'ýn kuzeyinde Gara bölgesindeki operasyonu sýrasýnda PKK tarafýndan þehit edilen polis memuru Sedat Yabalak için Mersin'in Bozyazý ilçesinde mevlit programý düzenlendi.
Þehit polis memuru Sedat Yabalak'ýn ailesi tarafýndan ilçeye baðlý Tekeli Mahallesi'ndeki bir düðün salonunda düzenlenen mevlide, Kaymakam Muhsin Duran Kalkan, ilçe Jandarma Komutaný Üsteðmen Kadir Dölek, ilçe Emniyet Müdürü Cevdet Sökmen, gaziler, kurum müdürleri ve vatandaþlar katýldý. Mevlit öncesi konuþan Bozyazý Müftü Vekili Mehmet Fidan, vatanýn bölünmez bütünlüðü, bayrak ve topraðýn kutsallýðý, þehitlik mertebesinin önemi ile birlik ve beraberlik, kardeþlik duygularýna vurgu yaptý. Konuþmalarýn ardýndan din görevlileri tarafýndan okunan Kur'an-ý Kerim, mevlit ve dualarla þehit polis memuru Sedat Yabalak anýldý.
Programda Kaymakam Muhsin Duran Kalkan, þehidin yakýnlarýyla yakýndan ilgilenerek, onlarla sohbet etti. Devlet olarak her zaman þehit ailelerinin yanýnda olacaklarýný vurgulayan Kalkan, "Siz deðerli þehit ailelerimiz, bizlere þehitlerimizin birer emanetisiniz. Biz her zaman sizlerin yanýnýzdayýz. Þehitlerimizi asla unutmayacaðýz. Tüm þehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhlarý þad olsun” dedi.
SUN RTV | Mersin | Kurumsal Web Sitesi | www.sunrtv.com.tr | © Copyright 2021-2025 Tüm Haklarý Saklýdýr.
URA MEDYA