sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

SEÇER’DEN METRO YORUMU: “MERSÝN TARÝHÝNDEKÝ EN BÜYÜK YEREL YÖNETÝM YATIRIMI”

  •  27 Eylül 2021 Pazartesi 09:19

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, bir televizyon kanalýnýn akþam haberlerinde metro projesinde yapým aþamasýna geldiklerini anlatan Seçer, “Bu, Mersin tarihindeki en büyük yerel yönetim yatýrýmý” dedi.

Büyükþehir Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Baþkan Vahap Seçer, bir televizyon kanalýnýn akþam haberlerinde canlý yayýna katýlarak Mersin'de gerçekleþtirdikleri hizmet ve projelerle hayata geçirecekleri projeleri anlattý. Göreve geldikleri günden bu yana önemli hizmetler yaptýklarýný belirten Seçer, “Çok þey yapýldý. Ama bu demek deðildir ki Mersin hizmete doydu. Tabi daha yapacak çok iþimiz, yürüyecek çok yolumuz var” ifadelerini kullandý.

“Sosyal belediyecilik; bizim asýl görevimiz bu”

Baþkan Seçer, CHP'li 11 büyükþehir belediye baþkanýnýn sýk sýk bir araya gelerek deðerlendirmeler yaptýðýný hatýrlatarak, pandemi döneminde büyük yatýrýmlara ara verdiklerini ve sosyal hizmetleri ön plana çýkardýklarýný söyledi. Hayata geçirdikleri hizmetlerle vatandaþlardan güzel dönüþler aldýklarýný ifade eden Seçer, “Ýnsanlar açken, ekonomik sýkýntý yaþarken, acý çekerken, travma yaþarken; yolu, kaldýrýmý ya da bir baþka beton yatýrýmýný düþünemez bir belediye baþkaný. Belediyecilikte zaten Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin bakýþ açýsý bu deðil. Sosyal belediyecilik; insanlara dokunmak, onlarýn acýsýný dindirmek, mutluluðunda beraber olmak, zorluðunu paylaþmak, bizim asýl görevimiz bu. Bunu da gayet güzel baþardýk. Sokaktan aldýðýmýz dönüþler, insanlarýn bizimle paylaþtýklarý mutluluklarý; bunlarý görebiliyoruz” diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.