sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN GÜLTAK, YANGIN BÖLGELERÝNDE ÝNCELEMELERDE BULUNDU

  •  31 Temmuz 2021 Cumartesi 09:11

Akdeniz Belediye Baþkaný Muhammet Mustafa Gültak, dünden bu yana orman yangýnlarý ile mücadele eden Silifke ilçesine baðlý Yeþilovacýk Mahallesi ile Aydýncýk ilçesinde incelemelerde bulunarak, yetkililer ve vatandaþlarla görüþtü.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Baþkan Gültak; Silifke Yeþilovacýk ve Aydýncýk'ta dün baþlayan ve söndürme çalýþmalarý aralýksýz devam eden orman yangýnlarýný yerinde inceledi. Gültak, yangýnla mücadele çalýþmalarý hakkýnda Silifke Belediye Baþkaný Sadýk Altunok ve Aydýncýk Belediye Baþkaný Ferat Aktan'dan bilgi aldý.

“Devletimiz ve tüm kurumlarýmýz seferber halde”

Hayatlarýný riske atarak yangýnla fedakarca mücadele eden itfaiye ekiplerine ve orman çalýþanlarýna teþekkür eden Gültak, “Bölgenin bir insaný olarak neler olduðunu yerinde görmek ve vatandaþlarýmýzla görüþerek onlara biraz moral vermek için geldik. Belediyemizin arazözlerini, iþe yarayacak iþ makineleri ile araçlarýn çoðunu da personellerimizle birlikte Silifke ve Aydýncýk'a dün geceden itibaren sevk ettik. Bölgede elektrikler kesik, ayrýca su ve gýda ihtiyacý var. Dünden itibaren Aydýncýk, Silifke ve daha birçok bölgemize týrlar dolusu su ulaþtýrdýk” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE DEPO YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
FENERBAHÇE ÜST ÜSTE ÝKÝNCÝ KEZ AVRUPA’NIN EN BÜYÜÐÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.