sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

SÝLÝFKE’DEKÝ YANGIN SÜRÜYOR

  •  31 Temmuz 2021 Cumartesi 09:00

Mersin’in Silifke ilçesinde dün baþlayan orman yangýný farklý bölgelerde devam ederken, söndürme çalýþmalarý karadan ve havadan sürüyor.

Mersin'in Silifke ilçesinde dün baþlayan orman yangýný farklý bölgelerde devam ederken, söndürme çalýþmalarý karadan ve havadan sürüyor.

Silifke ilçesi Boðsak koyunda dün sabah baþlayan orman yangýný, ikinci gününde de devam ediyor. Dün gün boyu süren yangýn, gece de farklý noktalarda devam etti. Boðsak koyunda baþlayan, Yeþilovacýk, Iþýklý, Hýrmanlý, Tokmar ve Ýmamuþaðý mahallelerini etkisi altýna alan yangýn, þiddetli rüzgar nedeniyle yayýlýyor. Yangýna hem havadan hem de karadan müdahale edilirken, söndürme çalýþmalarý aralýksýz sürüyor. Yangýnýn etkisi altýndaki mahallelerde önceden boþaltýlan çok sayýda ev, ekili alan ve iþ makinesi yanarak zarar gördü. Söndürme çalýþmalarýna Mersin Orman Bölge Müdürlüðü ve Büyükþehir Belediyesine ait itfaiye ekiplerinin yaný sýra çevre il ve ilçelerden gelen söndürme ekipleri de destek veriyor. Söndürme çalýþmalar sýrasýnda iki itfaiye eri dumandan etkilenirken, 2 yangýn iþçisi ise yaralanarak hastaneye kaldýrýldý.

Dünden bu yana devam eden yangýn nedeniyle bölgedeki birçok yerleþim yerine elektrik, su ve internet hizmeti verilemiyor.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.