sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÝÇEL ÝDMANYURDU, SON DAKÝKA GOLÜ ÝLE YIKILDI

  •  11 Mayýs 2021 Salý 10:24

3. Ligi play-off 1. tur 2. maçýnda Ýçel Ýdmanyurdu, evinde 90. dakikada yediði golle Isparta 32 Spor ile 2-2 berabere kaldý. Bu skorla Isparta 32 Spor, ikinci tura yükseldi.

2.Lige yükselme maçlarýnda Ispartaspor ile evinde 2-2 berabere kalan Ýçel Ýdman yurdu sezonu kapattý.

3.lig 3.Grup’ta Þampiyonluk mücadelesi vermiþ ancak istediði sonuçlarý bir türlü alamayan ve sonrasýnda þampiyonluðu büyük bir puan farkýyla Somaspor’a kaptýran Ýçel Ýdman yurdu ligi 3.sýrada bitirerek play off oynama hakký kazanmýþtý. Ispartaspor ile eþleþen temsilcimiz ilk maçta deplasmanda 0-0 berabere kalýrken, dün oynanan rövanþ maçýnda da evinde 2-2 berabere kalarak deplasman golü kuralýyla elendi.

Maçýn ilk yarýsýný Furkan Güneþ’in muhteþem golüyle 1-0 önde kapatan Ýçel, ikinci yarýda Mersin Ýdman Yurdu alt yapýsýnda yetiþen ve Ispartaspor’da kiralýk oynayan Emir Kaan’ýn golüne engel olamadý ve maç 1-1’e geldi. Maçýn 82.dakikasýnda ise bukez sahneye Emrullah Yýldýrým çýktý ve Ýçel Ýdman yurdu birkez daha öne geçti. Maçýn sonuna 6 dakika eklenirken tüm Mersinliler turu kutlamaya baþladý. Ancak son sözü uzatmada Ispartalýlar söyledi ve atýlan golle maç 2-2 sone erdi.

Ispartaspor yarý finalde Çatalcaspor’u iki maçtada yenen Esenler ERok ile oynayacak. Ýçel Ýdman Yurud ise önümüzdeki sezonda þehrini 3.Ligde temsil edecek..

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE DEPO YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
FENERBAHÇE ÜST ÜSTE ÝKÝNCÝ KEZ AVRUPA’NIN EN BÜYÜÐÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.