sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ERDEMLÝ’DE VATANDAÞLAR SAHURA KADIN DAVULCULARLA UYANDI

  •  14 Nisan 2021 Çarþamba 08:37

Mersin’in Erdemli ilçesinde vatandaþlar, ilk sahura kadýn Ramazan davulcularýn ritim ve manileri ile uyandý.

Mersin'in Erdemli ilçesinde vatandaþlar, ilk sahura kadýn Ramazan davulcularýn ritim ve manileri ile uyandý. Erdemli Belediyesi bünyesinde, gönüllü 33 kadýndan oluþan kadýn ritim gurubu üyeleri davullarýyla sahura renk kattý.

Bir süre önce Erdemli Belediyesi bünyesinde, gönüllü kadýnlardan kurulan kadýn ritim gurubu üyeleri, Ramazan ayýna renk katmak için harekete geçti. Ýsteklerini belediye baþkanýna ileten kadýn ritim gurubu üyeleri taleplerine olumlu yanýt aldý. 33 kadýndan oluþan ritim gurubu Ramazan arifesinde son hazýrlýklarýný tamamladý. Davulla tokmaðý buluþturan kadýnlar, Ramazan'ýn ilk günü de vatandaþlarý sahura kaldýrdý. Kadýn ritim gurubunun güvenliði ise yine bir kadýn tarafýndan saðlandý. Kadýn zabýta müdiresi Esra Özcan, ekibiyle birlikte kadýn davulcularýn yanýnda yer aldý.

Erdemli Belediye Baþkaný Mükerrem Tollu, sahurda vatandaþlarý ritim gurubunun uyandýracaðýný belirterek, "Normal klasik Ramazan davulcularýnýn yerine Erdemlimizin gönüllü kadýnlarý insanlarýmýzý sahura uyandýracak. Ben gerçekten bu projede görev alan bütün kadýnlarýmýzý caný gönülden tebrik ediyorum. Zaten kadýnlarýmýzýn baþladýðý, kadýnlarýn içerisinde olduðu her güzellik daha da ehemmiyet kazanýyor, daha da bir önem kazanýyor. Ýnþallah biz bu sene Ramazan'a daha güzel bir enstantane katalým istedik. Ve kadýnlarýmýzla birlikte Ramazan'ýn baþlangýcýndan sonuna kadar Ýnþallah insanlarýmýzý sahurda kadýnlarýmýz uyandýracak" dedi.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.