sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

FUTBOLCULAR SAHADA ÝFTAR AÇTI

  •  14 Nisan 2021 Çarþamba 08:35

TFF 1’inci Lig’de 30’uncu haftada GZT Giresunspor ile Ankara Keçiörengücü’nün karþýlaþmasý iftar saatine denk gelince sakatlýk nedeniyle karþýlaþmanýn durmasýný fýrsat bilen bazý futbolcular saha kenarýnda iftar açtý.

Karþýlaþmada sakatlanan oyuncunun tedavisi yapýlýrken oruçlu olan futbolcularýn ise saha kenarýnda, su ve meyve yiyerek iftar yaptýklarý görüldü.

TFF 1'inci Lig'de 30'uncu haftada deplasmanda GZT Giresunspor ile karþýlaþan Ankara Keçiörengücü'nde bazý futbolcular, sakatlanan oyuncunun tedavisi yapýlýrken duran maç sýrasýnda ezan okununca saha kenarýnda oruçlarýný açtý. TFF 1'inci Lig'in 30'uncu haftada GZT Giresunspor ile Ankara Keçiörengücü karþýlaþtý. Karþýlaþmanýn 11'inci dakikasýnda sakatlanan bir futbolcu nedeniyle maç bir süre durdu. Bu sýrada Giresun'da iftar vakti olan saat 19:11'de ezan okundu. Ankara Keçiörengücü takýmýnda bazý futbolcular da bu esnada saha kenarýnda oruçlarýný açtý. Futbolcular daha sonra maça devam etti. Karþýlaþma GZT Giresunspor'un 2-1 üstünlüðü ile sona erdi.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
BÝR DRÝFT ATTI, 50 BÝN TL CEZA YEDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.