sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ROMAN MÜZÝSYENLER, ÜSTÜ AÇIK OTOBÜSLE MERSÝNLÝLERE KONSER VERDÝ

  •  14 Nisan 2021 Çarþamba 08:33

Mersin Büyükþehir Belediyesi’nin ‘8 Nisan Dünya Romanlar Günü’ için düzenlediði kutlama programlarý ile kente renk geldi, þehrin dört bir yanýndan müzik sesleri yükseldi.

Mersin Büyükþehir Belediyesi'nin ‘8 Nisan Dünya Romanlar Günü' için düzenlediði kutlama programlarý ile kente renk geldi, þehrin dört bir yanýndan müzik sesleri yükseldi. Roman müzisyenler tarafýndan üstü açýk otobüste verilen konserlerin son gününde, Mersin'in merkez ilçelerinde yaþayan vatandaþlar, evlerinden ve balkonlarýndan þarkýlara ve türkülere eþlik etti.

 

Mersin Büyükþehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Dairesi tarafýndan ‘8 Nisan Dünya Romanlar Günü' kapsamýnda düzenlenen kutlama programlarý ile Roman müzisyenlere destek verdi. Kentte sayýlarý yaklaþýk 50 bini bulan Roman vatandaþlar, kutlamalarýn heyecanýný yaþarken, Mersinliler de müziðe doydu. Üstü açýk üç otobüste verilen konserlerin son gününde Roman müzisyenler, Mersin'in merkez ilçelerinde yaþayan vatandaþlarýn evlerine seslendirdikleri þarkýlar ve türkülerle konuk oldu. Büyükþehir Belediyesi, bu etkinliklerle toplam 249 Roman sanatçýya destek saðladý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE DEPO YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
FENERBAHÇE ÜST ÜSTE ÝKÝNCÝ KEZ AVRUPA’NIN EN BÜYÜÐÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.