sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN HER KESÝME DESTEK

  •  14 Nisan 2021 Çarþamba 08:26

Akdeniz Belediyesi; uzman sosyolog ve psikologlarýn da katýlýmýyla kadýnlar, yaþlýlar, engelliler, gençler ve çocuklara ulaþarak, psikolojik ve sosyal rehberlik ile danýþmanlýk hizmeti sunuyor.

Maddi durumu iyi olmayan ailelere de ulaþan uzman ekipler, dezavantajlý kesimlerin çeþitli ihtiyaçlarýnýn karþýlanmasýný saðlýyor.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, sosyal, psikolojik ve maddi desteklerle binlerce aileye, kadýna, yaþlý ve engelli vatandaþa ulaþtý. Akdeniz Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre belediye, klasik hizmetlerin yanýnda, özellikle sosyal belediyecilik anlayýþýyla da hayata kattýðý hizmet, proje ve çalýþmalarýyla farkýndalýk oluþturuyor; farklý kesimlerden binlerce insana ulaþýp gönüllere dokunuyor. Kadýn ve Aile Hizmetleri Müdürlüðü personelinin yoðun ve özverili mesaisi sayesinde aradan geçen iki yýlda 598'i kadýn, 583'ü çocuk, 63'u aile olmak üzere bin 250 kiþiye ulaþýlarak, psikolojik danýþmanlýk ve psikoterapi hizmetleri sunuldu; 739 haneyle de sosyolog görüþmeleri yapýldý.

3 bin 620 kiþiye çeþitli eðitim seminerleri verildi

Kadýn ve Aile Hizmetleri Müdürlüðü sosyolog ve psikologlarý tarafýndan “Kadýnlara yönelik Þiddet Hakkýnda Bilinçlendirme”, “Kadýn Haklarý”, “KADES Bilinçlendirme”, “Genç Kýzlara Yönelik Flört Þiddeti”, “Aile Ýçi Ýletiþim”, “Çocuk Ýstismarý ve Ýhmali”, “Toplumsal Cinsiyet”, “Meme Kanseri ve Kadýn Saðlýðý”, “Anne Çocuk Ýletiþimi”, “Otizmde Erken Taný ve Müdahale”; “Psikososyal Grup Çalýþmasý”, “Madde Baðýmlýlýðý” ve “Ev Kazalarý” konularýnda 3 bin 620 kiþiye eðitim seminerleri verildi. Ayrýca bin 250 vatandaþa psikolojik danýþmanlýk ve psiko-eðitim; bin 50 aileye manevi rehberlik hizmeti sunuldu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.