sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE 400 GRAMLIK RAMAZAN FÝDESÝ 1.5 LÝRADAN SATILACAK

  •  12 Nisan 2021 Pazartesi 10:26

Mersin Büyükþehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren MER-EK Halk Ekmek Fabrikasýnýn, 400 gramlýk Ramazan pidesini 1. 5 liradan vatandaþlara ulaþtýracaðý bildirildi.

Büyükþehir Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, üretilen Ramazan pideleri, ekmek büfesi iþleten kadýnlar tarafýndan kentin 40 noktasýnda vatandaþlara sunulacak. Halk Ekmek Fabrikasýnda görevli gýda mühendisi Dilara Aytuttu, Türkiye'nin en ucuz ekmeðini vatandaþlara ulaþtýrdýklarýný belirterek, "Ramazan pidelerimizi 400 gram olarak üretiyoruz. Somun ekmeklerimizi 250 gram 75 kuruþ olarak en ucuza biz satýyoruz. Þu anda 400 gram olan Ramazan pidemizi 1 lira 50 kuruþtan yine en ucuza biz satacaðýz. Ramazan boyunca diðer ekmeklerimizin de üretimi devam edecek. Somun, çavdar, tam buðday, kepek ve roll ekmeklerimiz gibi çeþitli ekmeklerimizin üretimi devam ediyor” dedi.

“Her alanda hijyen kontrollerimiz mevcut”

Aytuttu, hijyenik koþullarda üretilen ekmeklerin 40 noktada satýþýnýn olduðunu belirterek, “Kaliteli hammadde ile kontrollü bir üretim gerçekleþtiriyoruz. Hammadde alýmýmýzdan üretime, üretimden sevkiyata kadar her alanda hijyen kontrollerimiz mevcut. Merkez 4 ilçemizde yer alan 40 noktada büfelerimizi kadýn iþletmecilerimiz iþletiyor. Kadýn iþletmecilerimiz elde ettikleri gelirlerle geçimlerini saðlýyorlar, böylece ekonomik özgürlüklerini de elde etmiþ oluyorlar” diye konuþtu.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.